Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onetreehill9

Marketing

evo nešto malo o nathanu

James Lafferty (punim imenom James Michael Martin Lafferty) rođen je 25. srpnja 1985. godine u Hemetu, California. Odrastao je s roditeljima i mlađim bratom Stuartom. Pohađao je državnu školu u rodnom gradu i bavio se košarkom te je osvojio nagradu MVP za najboljeg igrača.

Glumom se počeo baviti kao hobijem na što ga je poticala majka, Angie. Glumio je u serijama Boston Public, Once and Again, First Monday, Emeril te Get Real. Uloga kojom se proslavio jest uloga Nathana Scota u CW-evoj drami One Tree Hillu. Također je dobio i ulogu u ESPN filmu Season on the Brink gdje je mogao pokazati svoje košarkaške vještine.

James trenutno živi u Willmingotnu gdje se snimaju novi nastavci OTH-a. Obožava glazbu, a najdraži izvođači su mu Eminem, Kanye West te Steve Miller. Uživa raditi s OTH ekipom i za sebe kaže da sliči Paulu Johanssonu (Dan) te da je on vrlo talentiran glumac. Uz glumu, studira.

ZANIMLJIVOSTI

- Iako je visok 1.88, prijatelji ga zovu Baby James.
- Njegov mlađi brat je imao gostujuću ulogu u OTH-u.
- Ima crni pojas u Tae-kwon-doeu.
- Najmlađi je u glavnoj postavi OTH-a.
- Chadu i Sophiji za vjenčanje je darovao toster.

JAMESOVIM RIJEČIMA

- 4. srpanj. Najdraži dan mi je 4. srpanj i tada se uvijek dobro zabavim. Ne moraš izmjenjivati nikakve darove već samo ideš na plažu i gledaš krjesove. Uvijek je zabavno.
- Romantika mi nije osobito važna, ali vidim da curama jest. Zato ću se uvijek potruditi da osjete tu romantiku.
- Izazov je glumiti Nathana jer koliko je on drukčiji od mene to ga čini zanimljivijim.
- Što volim kod cura? Volim curu kojoj se sviđam, volim curu koja se zna smijati te koja vidi vedriju stranu stvari. Curu zbog koje sam bolja osoba.



...James, Bethany i Hilarie...



...James, Chad, Danneel i Hilarie...

4th ANNUAL JAMES LAFFERTY/ONE TREE HILL BASKETBALL GAME

Jučer je održana košarkaška utakmica između OTH Ravensa koja se počela održavati prije četiri godine na poticaj Jamesa Laffertya. Održana je u humanitarne svrhe. Nažalost, Ravensi su izgubili, ali im zabave nije nedostajalo.

Od ekipe iz OTH-a svoj dolazak su potvrdili te došli James Lafferty, Bethany Joy Galeotti, Lee Norris, Hilarie Burton, Paul Johansson, Bevin Prince, Barbara Alyn Woods, Antwon Tanner, Danneel Harris, Suart Lafferty te mnogi drugi. Ipak, najveće iznenađenje večeri je bio dolazak Chada Michaela Murraya i Kenzie Dalton, koji su ušetali tijekom drugog poluvremena igre.

Nakon utakmice, tisuće ljudi se skupilo u redove kako bi dobili autograme od ekipe. Potpisivanje je započelo u 2 sata poslijepodne, a gotovo cijela ekipa je ostala do 8 navečer kako bi svatko dobio svoj autogram. Cijela ekipa se zahvalila svima koji su ostali tako dugo samo da bi njih upoznali.



Post je objavljen 18.04.2007. u 10:23 sati.