Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reddevil1878

Marketing

ManU-Sheffield Utd

Man Utd: Kuszczak, Fletcher, Brown, Heinze, Evra (Richardson 21), Ronaldo, Carrick, Scholes, Rooney, Giggs (Solskjaer 80), Smith.
Neiskorištene zamjene: Van der Sar, O'Shea, Cathcart.

Sheff Utd: Kenny, Geary, Morgan, Kozluk (Armstrong 77), Kilgallon, Jagielka, Webber, Montgomery, Tonge, Kazim-Richards (Gillespie 75), Shelton (Nade 89).
Neiskorištene zamjene: Alan Quinn, Fathi.


Manchester United je pobjedom nad Sheffieldom povećao prednost u odnosu na Chelsea barem na jedan dan na šest bodova. Domaćini su posve dominirali a poveli su već u 4. minuti. Ronaldo je preciznim kratkim ubacivanjem pred golom našao Carricka koji šalje loptu u mrežu preko istrčalog Kennyja. Rooney je odmah nakon toga mogao povećati vodstvo domaćina međutim udarac iz blizine mu brani golman. Ferdinand i O'Shea na ovom susretu nisu zaigrali jer se sa njima nije željelo riskirati a u 21. minuti je igru morao napustiti jedini preostali standardni branič Evra koji se ozlijedio nakon duela sa Kazim-Richardsom. Rooney je smirio gledatelje u 50. minuti. Giggs je prebacio loptu prema svom suigraču a Rooney prvim dodirom smiruje loptu a drugim snažnim udarcem desnom nogom je šalje u suprotni kut. Shelton je zatim na drugoj strani pucao preko gola sa samo 10 metara nakon čega Kenny brani udarce Ronalda i Giggsa. Heinze je još pred kraj napravio čisti penal srušivši Sheltona međutim sudac nije reagirao.


Post je objavljen 18.04.2007. u 08:57 sati.