Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pamsweetpea

Marketing

Bday bunny

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Just an ordinary day.. eto, tako se osjećam.. zaista, još jučer sam samu sebe zatekla u razmišljanju- Je li to sutra? Ili preksutra??
Nikad mi nije bilo ovako nebitno.. Ne znam, možda zato što sam shvatila da je i drugima nebitno.. Ali ne bih trebala brinuti radi drugih, ne?

I pomislih si- ništa mi neće ovi dan pokvarit.. Ali, tako bih trebala pjevati svaki dan, a ne samo danas.. A baš bi volila danas ostati čitav dan u krevetu.. isključiti mob, zaboraviti na internet.. ne biti tu za nikoga.. Nisu ni drugi tu za mene kad ih trebam..



I možda sam „less of a grown up“ jer to priznajem.. Al kad mi je stalo do svega toga.. baš je... citiram frendicu s faxa- Samo je klincima više stalo do toga..
Ma neka sam i klinac.. stalo mi je.. ispuhati te svijeće na torti.. zamisliti želju.. vjerovati da će se ostvariti (bez obzira što ću vjerojatno poželit nekog muškog kojeg još vjerojatnije neću imati.. ) Ispeći kolače i počastiti ljude koji mene nikad nisu niti neće.. nije mi to bitno.. I napraviti taj roštilj, u kojem uživam.. pa makar na njemu na kraju bile i samo dvije osobe.. I stalo mi je kad se ljudi sjete i čestitaju mi, bez da moram stvarati neke (meni izrazito neugodne) natuknice.. Zapravo.. užasavam se tog osjećaja da sam nekog prislila da mi čestita.. jer sam kao natuknula, pa se onda slije čitava rulja.. eto, reda radi.. (eh da, primjećujem da je i ovaj post neka vrsta natuknice.. namjerno iz tog razloga nisam stavila predvidljivu sliku torte sa svjećicom.. lol.. ublažavam očitost.. hehe)
I koliko god ovog trenutka ne želim raditi "big deal" iz svega, volim činjenicu da sam u prošloj godini života naučila neke važne lekcije.. i da sam ipak neka drugačija osoba..

I ništa mi neće ovi dan pokvarit.. E baš neće..



Post je objavljen 18.04.2007. u 01:13 sati.