Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

STARI RUZINAVI BROD..................

Evo i ja, ka i cili ovi naš svit tila se pridružit malo jet-setu. E jebiga, i ovde se svi okriću za ovin mladin piplicama u vručim hlaćicama. Ali to nije tema.
Išla san bacit oko na brodske novitete. Iako se u tehničke karakteristike ne razumin bože tebe, znan šta mi se sviđa. Meni se svidilo par ovih lipotica od dvadesetak metara, ma iman samo jedan mali problemčić. Fali mi nešto sitno, eurića.
A sad bez zafrkancije, sve van je to......uh......tropo......Ne kažen da nije lipo, ima se šta vidit. Prvenstveno mislin na brodove. Lipotice, jurilice....A još kad vidin ove face koje se ka u sve razumidu, komentiraju, dužina, širina, spremnik goriva, vode, broj ležajeva, motor. Svi skupljaju prospekte, reka bi čovik sutra će po grada imat nove jahte. Razbacuju se stotinama tisuća eura a da ih je pritrest, niko nema ni za kavu. Znan da će neko tako reć i za mene, ka šta ona tamo radi. A ja san išla iz zafrkancije i kad se u nešto ne razumin ne komentiran. A koliko san se naslušala o makinjan bila bi je u stanju i rastavit i sastavit. U biti dosad san bila na sve boat-sajmove pa eto da ne prekinen niz i bilo mi doma dosadno, svi me zaboravili.
A sad iman problem, koje slike stavit. Moj favorit je SUNSEEKER, ali ne bi imala ništa protiv bilo kojeg drugog broda ili brodića ovde izloženog. I ovo van je sve gledano očima žene, i to žene koja bi prije provozala jedan ovakvi brod nego auto.
Skužajte, uletilo je par riči koje nije smilo.


































Post je objavljen 17.04.2007. u 21:48 sati.