Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mistake00

Marketing


Krenuo sam..Iako nisam znao gdje zaista idem..Samo sam isao..Kao da me nesto vuklo prema njemu..Nisam zapravo bio ni svjestan toga.Cudno.
Bio sam blizu,znao sam to,predosjecao sam to i mirisao sam to u zraku..To je to,to je moj dom.
Sjecam se ovog groblja..To je ono ogromno groblje koje je nekada bilo prekrasan prizor za oci,zbilja je..Trenutno,moje groblje je bilo u rasopadajucem stanju..Jasno se vidjelo da nitko nije vodio brigu o njemu vise od godiu dana.Pogledom sam pratio vranu koja se neznam kako ni zasto iznenada stvorila na sivom nebu.Sletjela je bas tamo,na moju staru klupicu.Istovremeno je probudila u meni sva stara sjecanja,moje uspomene....Sjetio sam setakoder svoje stare poznanice..Akala..Moja dobra prijateljica..Zapravo,bila je ona jednom davno..Moja ljubavnica..Nepreboljena ljubav.
Nakon nesto kraceg vremena hodanja uzbrdo,onim istim puteljkom,stigao sam do njega.mislio sam da je bolje ocuvan..Ali ne..Ovo je bio jedan veliki stari i prasnjavi dvorac.
Razocaranje.
Naslonio sam se na ulazna vrata.U meni se probudilo ono pesimisticno bice i vec sam znao da je ovo bila glupa ideja..Traziti dvorac koj je sagraden prije nekoloiko stoljeca!
Otvorio sam ih.Unutra u nasem dvoristu je sve bilo prekriveno snijegom..Ziva pustos!
Kada sam usao u dvorac ipretrazio ga,nisam se iznenadio.Sve je zapravo bilo na mjestu,nase slike,nasi ukrasi i ostale stvari.Jedino sta je falilo su vampiri.Cak i Akala..Bas sam ju htjeo vidjeti,njezinu ljepotu,njezine usne i pogled.Htjeo sam dotaknuti crnu dugu i svilenkastu kosu punu tajni...Nazalos,vidljivo je da je nemoguce.Odlucio sam prespavati ovdje...

Ujutro sam se normalno digao i izasao na svjetlost.Snijeg je poceo padati.Opet.To je nekako budilo veselje u meni..Navukao sam staru robu iz ormara koja je usto bila i prasnjava te otisao do velikog ogledala.Izgledao sam naprosto kao nekakav zaostali poremeceni manijak..Ali nisam imao drugog izbora trenutno..Ugledao sam ju...Moja miljenica..Moja ljubav..Moja violina.
Koliko dugo nisam vidjeo svoju pocetnicku violinu...Stajala je tik do ogledala,cim sam ju opazio zgrabio sam ju i lagano dodirnuo..Jos je ocuvana..
Imao sam potrebu svirati..Dugo nisam.Postavio sam prste na odredene zice uzeo gudalo i poceo svirati..Jeziva muzika puna ocaja i tuge proizlazila je iz moje violine..Svaka ptica plakala bi cuvsi ovu pjesmu....
Odjednom sam cuo glasan zvuk.Naglo sam se okrenuo..Crnokosa vitka djevojka,jos isto onako blijeda sa zarkim ruzem na ustima gledala je svojim sivim i krupnim ocima upravo u mene...
Skinula je odjecu.

By:*Metal Freakusha*

Javim za slj.nastavak ak josh ko oce u linkove nek vice!
dovidenja


Post je objavljen 17.04.2007. u 20:50 sati.