Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Jedna sasvim uobičajena večer
.

Sinoć sam u 21 sat došao na Grettin koncert u Kset. Gretta je već svirala, točnije, čim sam nogom kročio u Kset odsvirali su zadnja dva akorda neke njihove pjesme. I stali! Onako znojni i zadihani izgledali su mi kao da su žestoko, u svom stilu, onako kako to samo oni znaju, prašili barem sat vremena, a to je bilo nemoguće jer je bilo tek 21 sat. Tko je vidio da koncert počinje u osam!?

"Toooo Gretta, tooo!" vikala je rulja.
"Bravooo, hoćemo joooooš" vikali su neki drugi.

Žvižduci odobravanje orili su se prostorijom i ja sam u tom trenu sav prestravljen shvatio da je premila mi Gretta zbilja gotova!

"Ah, nisu još gotovi!" primjetim s olakšanjem jer su znojni momci potaknuti publikom opet primili gitare u ruke. Smiješak mi se razlio licem, čut ću večeras uživo barem jednu, dvije njihove stvari. Sav sam se pretvorio u živac što čeka podražaj kad li je na pozornicu došao neki malac sa crvenom motornom pilom umjesto kose i šapnuo dečkima nešto. Na to je frontmen Grette iznenada rekao:

"Žao mi je, ne možemo više svirati!"

I to je bilo to!

Nije me puno utješilo ni njihovo tapšanje po ramenima kad su me opazili, tješilo me je što već u petak nastupaju opet - to ziher neću propustiti...

"Ne sviramo u petak...trebali smo ali idem u Makarsku, postavljam razglas na Porinu" reče mi basist. Naravno, bio sam presretan kako mi sve ide od ruke :D

A niš, počeli su tada stizati Grettini fanovi koje je sad Gretta mogla pozdravljati iz publike, pa me je utješila me jedna vrlo dražesna mlada dama, a ja sam joj zauzvrat kupio nekoliko (khm khm khhhhm) piva.

A onda sam otišao na ponoćni bilijar...igrao sam sve do dva sata poslije ponoći.


Dakle, kako vidite, bio je to jedan sasvim uobičajen ponedjeljak :D


Vaš Ddadd :)


Post je objavljen 17.04.2007. u 21:20 sati.