Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdstarasela

Marketing

Skupština PVZ grada i općina - 13.04.07

U petak 13.04. održana je redovita godišnja izvještajna skupšina Područne vatrogasne zajednice grada Duga Resa i općina Barilović, Bosiljevo i Generalski Stol u Hotelu Duga Resa u Dugoj Resi.
Na skupštini su bili prisutni predstavnici DVD-a članica PVZ-e, susjednih Vatrogasnih zajednica, VZŽ Karlovačke, GZ Črnomelj, gradonačelnik Duge Rese, načelnik općine Barilović, predstavnici načelnika općina Bosiljevo i Generalski Stol i ostali gosti.
U 2006-oj na području PVZ je zabilježeno 58 intervencija, na koje je izašlo 343 vatrogasca s 78 vozila i utrošeno je 966 sati.
U rujnu je organizirano izlučno natjecanje PVZ-e za županijsko natjecanje koje će se održati 2007-e godine. Zbog malog odaziva natjecateljskih ekipa sve ekipe koje su pristupile natjecanju plasirale su se na županijsko natjecanje.
Zajednica je održavala tečajeve za osposobljavanje vatrogasnih kadrova u 2006-oj za zvanja Vatrogasac i Vatrogasac I klase i specijalnost Strojar, a u 2007-oj se planiraju tečajevi za zvanja Vatrogasac, Vatrogasac I klase i Vatrogasni dočasnik. Tečajevi su održavani i u susjednim VZ-a u Županiji.
Na skupštini su izmjenjena priznanja PVZ-e i Gasilske Zveze Črnomelj iz susjedne Slovenije povodom 30-godišnjice pobratimljenja dvaju Vatrogasnih zajednica.
Predsjednik PVZ-e uručio je priznanja i zahvale zaslužnim pojedincima i ustanovama za pomoć pri organiziranju proslave 120 godina vatrogastva u Dugoj Resi na kojoj se je okupio veliki broj vatrogasaca iz cijele PVZ i županije.
U 2007-oj godini planira se uređivanje prostorija koje je PVZ-a dobila na korištenje od grada Duga Resa, tako da će PVZ nakon pedeset godina od osnivanja imati svoje prostorije.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 16.04.2007. u 20:41 sati.