Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Još Pet Dana Za Slanje Ispunjenih Anketa!

np Type O Negative – Dead Again LP

Evo jedan post ala Ivanka. :) Dakle, svega i svačega što se nakupilo, a nisam stigao objaviti do sada, uz par friških detalja. Prvo, sliku malog Rockatanskog dugujem već mjesecima, tako da je došlo vrijeme da ispravim tu nepravdu. Mali je totalni hit, a jučer smo ga za vrijeme sidenja u Skali prevalili preko ruku skoro svi za stolom. Pravi je Švabo, tako ga i zovem. :)

Lukas i Ankica
Image Hosted by ImageShack.us

Dolazi nam Porin. Pa njime i kontra Porin Rockatansky nagrade za koje je sve spremno. Do sada je u anketi glasalo više od trideset ljudi, a krajnje je vrijeme za vas koji još uvijek niste ispunili listić - kako onog na šanku birtije tako i ovog kojeg možete skinuti ovdje i poslati na mail - da to napravite! Imate vremena još do ove subote, a u nedjelju će u Rockatanskom biti održano službeno proglašenje pobjednika u četiri izborne kategorije. Hvala svima koji su ispunili anketu i pridružili se našoj zafrkanciji, a nadam se da će svi oni koji sada ovo čitaju, a nisu je ispunili, osjetiti grižnju savjesti koja će potaći potrebu da to još uvijek naprave. Posebno se to odnosi na one koji se pozivaju na lojalnost dragom nam Rockyu!

Tabla na kojoj će uskoro ponovno krenuti promocija popularne Rockatansky Biblioteke
Image Hosted by ImageShack.us

Svašta nešto će se, dakle, događati od četvrtka i našem gradu, a na Trgu su za svirku najavljeni mnogi izvođači. Mislim, ipak ih ima previše, jer po pet-šest njih u toku jedne večeri od četvrtka do subote je pretjerano. To izgleda neće biti klasični koncerti već će se izvođači mijenjati po hokejaškom principu, samo uz veće pauze koje su neminovne. Gubitak dinamike je neminovan. Međutim, što je tu je, mi ćemo ionako biti - zna se gdje. :)

Dakle, šator izgleda ovako i nalazi se na pomoćnom zemljanom terenu Sprtskog centra…
Image Hosted by ImageShack.us

…a kakav je na kraju bio onaj iz 2001. godine postavljen na glavni teren, pogledajte u kratkom videu





Andrija je slavio rođendan prošlu nedjelju. Našli smo se na sočnom ručku, kojeg su pripremili njegova Mare i on. Ražnjići s povrćem sa žara. Hamo je, u svom stilu, pozirao kako samo on zna. Pravi Ovan. :)

Andrija, imaš krive rogove. Tvoji bi rogovi trebali biti zavrnuti!
Image Hosted by ImageShack.us

Bikeri iz makarskog kluba Sv. Jure su počeli čistiti i pripremati 'Čudnu Šumu' gdje će se od 04.05.-06.05.2007. održati četvrti po redu Moto susret kojem su oni domaćini. Dakle, Tučepi, plaža devastiranog hotela Jadran, udomiti će na par dana na stotine ljubitelja motora, a na službenim stranicama su najavljene svirke makarskih rock bendova koje predvodi Poseban Slučaj, splitski Čuvari svirala, te ovogodišnji headlineri Atomsko Sklonište.

Zahvaljujući bikerima, konačno će netko srediti koliko toliko sav onaj kaos u Čudnoj Šumi
Image Hosted by ImageShack.us

Večeras se u hotelu Meteor s početkom u 19.00 sati održava promocija knjige 'Mediteranska Fascinacija' koja mi se jako dopala iz više razloga. Autorica knjige Marina Baričević je u knjizi predstavila uz slikovni prikaz sve esencijalne likovne autore našeg kraja kroz, za čitanje vrlo zanimljivo autorsko štivo. Gušt ga je bio supati, posebno kada se dodiruje nekih ljudi koje osobno znaš i pripadaju onoj bitnoj životnoj kategoriji – prijateljima. Lina Rica, Edita Brtan, Goran Novović neki su od njih, među tridesetak autora iz daleke prošlosti do danas. Inače, ovo je prva knjiga koja je izašla u sklopu biblioteke Kronika.



Post je objavljen 17.04.2007. u 09:15 sati.