Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

MarketingČitam zadnjih dana blogove poznatih i nepoznatih blogera i posvuda se nešto vuče slična tema otprilike-zašto pišemo ovdje i kako to radimo i shvaćamo.... Pa sam se i ja našla pozvana da nešto napišem na tu temu.

Kad sam uopće čula za pojam "blog", objašnjeno mi je da je to dnevnik. Bila sam oduševljena, jer već dugo želim zapisati neke stvari, ali se ne usudim (a i prelijena sam) u neku bilježnicu. Mislila sam da će mi razvikana anonimnost na internetu biti idealna za ono što ja želim. I ubrzo sam shvatila da to nije to.
Ako ćeš biti iskren, nema anonimnosti. Ako ćeš pisati dnevnik, vrlo je velika vjerojatnost da će te netko prepoznati.....dakle, možeš pisati vrlo ograničeno.

To je ono što me umalo odbilo. Srećom- "umalo". Ovdje sam i jako mi je drago zbog togawavethumbupsmijeh.

A ostala sam, između ostalog, zato jer sam željela upoznati neke nove ljude.
U zadnjih nekoliko godina upala sam u kolotečinu nekakvog života u kojem mi trebaju trenirka ili traperice za rad i piđama....a sve to nosi sa sobom uski krug ljudi od kojih većinu trpim. Zato što su mi blizu i neizbježni. I umorna sam od jednih te istih priča, kukanja, plakanja.... I zaista želim, ako smatram za potrebno, upotrijebiti riječ "dušebrižnik" ili "by the way" a da me ne gledaju kao da sam pala s Marsa i da govorim marsovski....a o nekim riječima latinskog korjena da ne govorim....

I opet sam fulala, jer vidim da sam i ja zaboravila koristiti takve riječi jer čitala nisam ništa osim novina duuugo.
Nije bitno ni to. Ono najvažnije je da sam upoznala jako drage ljude, bar mi se tako čini. Izabrala sam vas nekoliko ( svakim danom sve više!) za koje mislim da mi odgovarate.Naglasak stavljam na "izabrala". jer ovdje ne moram nikoga trpiti! Kao što sam već rekla, ako mi se netko ne sviđa - klik na križić!!! I to mi se sviđa!!!! Ja biram!!! Dobro, bila sam nekoliko puta i odbijena, u smislu da sam ja ostavila komentar, bez odaziva druge strane. Ok. Nisam ni ja svima odgovorila. Jer mi se nisu sviđali ili.....

Zadovoljna sam. Nije to ono što sam htjela, ali....ispalo je još bolje!!!!
kisswavethumbupkisswavethumbup


Donio Mujo Fati vibrator, pa ga ona proba u ruci 1... 2... 3... i ispadne joj i sve skakuće po pločicama, a Mujo će: "Drž‘ ga Fato, sve će da nas pojebe!"

Post je objavljen 16.04.2007. u 21:41 sati.