Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Bilo je ok! :))

Hy!wavemah
Prošao i prvi dan škole nakon praznika i sve u svemu bilo je ok!smijeh
Prva dva sata smo imali informatiku. Očekivali smo da će nas profesorica pitati,ali ipak nije.smijeh Napokon ne radimo više teoriju nego samo nešto na kompu!thumbup
Treći i četvrti sat smo imali fiziku. Ipak se nisam javila.
Peti i šesti sat smo trebali imati umjetnost,međutim,profesorice nije bilo pa nam je peti sat došao ravnatelj kao zamjena,a šesti sat smo imali tjelesni. Počeli smo s plesom.thumbup Sad u prvom razredu plešemo engleski valcer,u drugom bečki valcer,u trećem cha,cha,cha (ne znam kako se piše,valjda tako),a za četvrti ne znam. Baš smo se nešto Đapo i ja ufurali u taj ples.smijeh Dobro nam ide!thumbup
A sad odo leć spavat...noćas sam spavala samo 5 sati!
Pozz&pusawavekiss

Treba znati voljeti,a da traga nema,treba znati preboljeti,ali bez uspomena,treba znati patiti,a da mnogo ne boli,treba biti hrabar i onda kada se uzalud voli!

Da li ti...uzimas mene za zakonitog SMS dopisnika,da mi pises u dobrom i losem signalu sve dok nas nedostatak novaca i prazna baterija ne rastave?

Smijeh je znak sreće,nada je znak vjere,poljubac je znak ljubavi,a imati mene za prijatelja je znak-dobrog ukusa!

Sex is like: Nokia-connecting people,like Coca Cola-enjoy,like Nike-just do it,like Pepsi-ask for more and like you: too good to be true!

Ima trenutaka kada želiš,a zželja nije ostvarena,kada voliš,a ljubav nije uzvraćena,kada plačeš,a suze ne mogu poteći,kada ono sto sreća osjeća-usne ne mogu reći!

Osjećam tvoje disanje,miris tvog tijela,osjećam tvoju blizinu,a znam da te nema...Osjećam tvoj dodir,pružam ti ljubav svu,osjećam da me ljubiš,a znam da nisi tu...

Živi svoje ''HOĆU'',a ne tuđe ''TREBALO BI'' i ne plači za onim sto nemaš već ostavi druge da plaču što nemaju tebe! Za svijet si samo neko,a za nekog si cijeli svijet!

Usred nedavnog zemljotresa u Kini došlo je do pada Kineskog zida. Za izgradnju novog,potrebna nam je još jedna cigla,molimo pošaljite nam vaš mobilni telefon!

ŽIVI,VRIŠTI,RAZBIJAJ I PLEŠI,ČOVEK JE ROĐEN DA GUBI I GRIJEŠI! PROKOCKAJ DANE I PRODIVLJAJ NOĆI JER MLADOST JE JEDNA I ONA CE PROĆI!

VOLI JER HRABRI VOLE,A KUKAVICE ČEKAJU DA BUDU VOLJENE!



Post je objavljen 16.04.2007. u 13:39 sati.