Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tony2oriovac

Marketing

KONCERT EDO MAAJKA

E, da. Dosao je I taj dan…08.04.2007…..nedjelja……koncert….nastupaju Edo Maajka…..elemental…..Songkillers.
Cak nisam ni znao za koncert dok 5-6 dana prije koncerta nisam standardno u amarettu ispijao kavu s skipom….i obavljao moje opce poznato….maratonsko….citanje KLika….i naletim na mali…jako mali clanak..tj najavu za koncert….koncert godine kako su ga klikovci najavaili….hmm….pa da….uopce me ni ne cudi jer je Brod jedna velika selendra…al stas….bolje I jedan koncert na godinu nego ni jedan….i ok….odmah sam zvao ekipu…tko ide..tko ne……dogovori…ovo ono….sve 5…..prognoze za vikend su prejebeo dobre jer u subotu se ide u Valinor na party a u nedjelju na koncert tak da ce bit super. Report s party-a imate tak da slijedi report s koncerta…I fotke naravno.

Suncani nedjeljni dan sam proveo spavajuci I odmarajuci….spremajuci se za koncert……nakon sto sam imao preogromni gaf s kartama….izgubio par komada…jebiga…..al ok…uzeo nove…..i unatoc tom ogromnom financijskom minusu jedva sam cekao koncert. Planirao sam ici s onim vlakom u 17:43 al sam zabrijao da vlak ide u !7:47 I tak krenem na vlak…I na 50-ak metara od kuce vidim vlak ode…mogao sam mu samo mahati…al snasao sam se naravno…kao I uvijek……razmisljao sam tko bi me mogao odbacit do Broda…platio bih mu I prijevoz I cugu..sve…samo da dodjem do tam……tak da sam nazvao Josica, jer znam da je on Edin fanatik I mislim da sam od nekoga cuo da ce I on ici. Tak da sam nazvao njega…..lik kaze da ide..uskoro….za manje od pola sata….i odlicno….ipak nisam sjebao sve.
Isli autom….Matija..njegov buraz… Darija…I ja...dosli u grad….otisao u Derby na 2-3 pive….jer se nisam htio zajebat ko prosli put kad sam bio na koncertu Cetinskog I kad je ona mala piva u maloj limenci bila 10kn….tak da sam se lijepo zagrijao u Derbyu…pa na put za koncert. Dosao tam..a guzvaaaa….provukao se kroz gomilu…skroz do bine.

20:00 h…pocinje koncert…neki likovi iz Broda su zapoceli sve….bili su dobri…pa aje izmedju svake grupe bio neki mali performance…..imali smo tu grupu plesacica….6-7 cura koje su btw.jako slicne…kao blizanke su…al su super izvele tocku….pa su bili Songkillersi koji su ubijali raspolozenje…bili su totalno dosadni….monotoni….hrpa ljudi je posjedala na pod kako bi se odmorili malo….nakon tih dosadnjakovica……opet performance….likovi izvode breakdance…ok…nakon njih dolazi Elemental…oko 21:20…..mala Remi ima jeben glas ali I stas…tak da je bio uzitak gledat ju…sli I slusati naravno……pjesme standardne…opicene….svaka im cast…dobro su sve izveli I zagijali publiku.

I da….napokon je dosao I taj trenutak…..Edo izlazi na scenu….oko 22:15…..car dolazi…narod u deliriju….show pocinje. Pozdravlja gomilu…cestita blagdane….valja par fora. Redoslijed pjesama ovak nekak ide….Saletova osveta……To mora da je ljubav….pa neka totalno opicena brza stvar….mozda iz doba dok je bio u Defensu…nemam pojma..uglavnom je bilo bacanja na sve strane….Przi…..No sikiriki..i mozda jos par stvari…al I ne sjecam se vise…..zavrsio je oko 23:30. Al onaj striptiz mu nije trebao....znam da je bilo vruce...pogotovo gore na sceni...kad pjevas....skaces...al Edo....malo teretane ne bi skodilo.

Poslije koncerta u auto I pravac Oriovac…Amaretto…nastavak pijanke I zabave.

Evo….bit ce dovoljno za ovaj report…..ljudi…ekipa…vidimo se..uzivajte mi u zivotu..budite zdravi…nedajte se zajebavat I sekirat…..kak Edo kaze: NO SIKIRIKI!!!!!


Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 15.04.2007. u 23:39 sati.