Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danya

Marketing

VOLiM TE...

Samo da kazem da planovi za jucer nisu propali.. Ipak je sve doslo na svoje..
Inace.. Ovaj post cu posvetit jednom malenom.. Nekoc MOM malenom.. Jos malo od nekog drugog..
I da, sve me to boli.. I da, stisnem zube,ali i dalje boli. Zatvorim oci,ali suze i dalje klize.. Pokusavam se smijati no sve se na kraju svede na tuzan osmijeh.. Zelim ga poljubit-nije tu.. Zelim ga zagrlit-nije tu.. Zelim da me voli,ali on me nevoli i NIKAD nije.. :( Zelim ga zaboraviti no nemogu.. Nezelim decka. Zelim njega. Zelim svog malenog.. Da me voli,ljubi,grli..
Da me nikad nepusti..Zelim se derat iz sveg glasa da me svi cuju,ali glasnice su popustile.. I one drhte.. Tako mi fali 'moj' maleni.. Fali mi onaj osmjeh.. Fale mi one oci.. One usne.. Njegove ruke.. Njegov pogled.. Mozda bisve to i imala da me voli.. No sve sto sam ikad mislila sve je bila jedna velika laz.. Samo moja naivnost.. Glupost..
I reci cete ma bit ce sve ok,zaboravit ces ti njega,doc ce drugi.. Reci ce te glupa si,nezasluzuje te.. Reci cete isplaci se da te manje boli ili smijat ces se tome za par godina.. Ali ne! Nikad nece manje boliti.. Nikad.. Jedan moj frend je rekao: "Istina je kad kazu da je jedan/jedna ona prava i to prva ljubav!"
On je pravi.. Znam da je.. I govorili su mi da nismo jedno za drugo,da je idiot,kreten.. Govorili su mi no ja nisam slusala.. Rekla bih da je savrsen.. On i je za mene savrsen.. On je za mene najsladje bice na svijetu.. Samo mu fale dvije stvari:
nevoli me i nevjeruje mi.. Za sve sam ja kriva.. Nitko drugi.. Svjesna sam ja toga..
Voljela sam bit njegova mala slatkica.. Njegova bi me poruka uvijek razveselila.. I imam jednu neispunjeno zelju koja se nikad nece ispunit.. Zelim bit blizu njega,makar ga moral gledat iz daljine.. Makar morala gledat i slusat kako ljubi drugu (dobro posli bi joj pocupala sve kose :D).. Neznam sto je ovo.. Nikad se nisam ovako osjecala.. I nisam bila spremna na to.. Ali dogodilo se.. Neznam ni sama da li sam ja to htjela..Ne,nisam.. Nisam njega htjela voliti.. Njega sam gurala od sebe.. Nisam ga htjela..
Da sam znala da ce me ovako danas boliti nikad mu nebi ni prijateljica prije bila.. Ali to nesmatram svojom greskom..
Smatram samo jednim dobrim iskustvom.. Znam da nikog necu voliti kao njega.. Znam da ljubit cu drugoga a misliti na njega..
Drugi ce mi brisat suze ni sam nece znati zasto.. Smatrat ce se krivim.. Ali nitko nije kriv doli mene.. Nitko.. Drugi ce rec volim te,a ja cu rec i ja tebe i to nece bit upuceno njemu.. Biti ce mom malenom,ali to on nece znati. To nitko nece znati..
Balavica sam,ali nisam glupa.. I htjela bih ga zaboraviti.. Nikad vise ne cut za njega.. Jer previse boli..
Prvi je to decko zbog kojeg sam suze pustila.. Zbog kojeg suze pustam.. Prvi decko koji je bas u mom srcu..
Koji se zakljucao.. A ja sam kljuc izgubila.. Nemogu ga naci..
I zelim pobjeci.. Negdje daleko.. Bilo gdje svejedno.. Zaboravit sve.. Krenit ispocetka.
No nemogu..
I sad kroz suze sapcem volim te.. Nemogu glasnije.. Oprosti na svemu.. Oprosti mi jer postojim.Nisam ja kriva!


Post je objavljen 15.04.2007. u 19:43 sati.