Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

Crni helihopter uznemirava stanovnike Zagreba

Jutros između 10:30 i 11:00 se pojavio crni helihopter iznad kuće naše blogerice ReiNe. Dolazio je u tri navrata i lebdio iznad njene kuće na Trešnjevci u Zagrebu po oko 2 minute. Letio je nisko i uspjela je zgrabiti kameru i snimiti ga.
Evo njene izjave:

Daklem, danas, u 3 navrata crni helikopter je lebdio iznad moje kuće. Doslovno iznad. Na očigled čitavog mog susjedstva. Da nebi mislili da sam se samo ja čudila i da to nitko nije vidio.
I toliko dugo da sam uspjela - otić u sobu po kameru, uključiti istu, i usnimiti ga.
Nakon toga je napravio još tri kruga. Prilikom prvog preleta bio je toliko nisko da sam vidjela tipa koji vozi. Vidio je i on mene, i vidio je da u ruci imam kameru. To je vidio u drugom preletu, pa je priliko trećeg letio višlje, ali nekoliko minuta je doslovno lebdio iznad moje kuće. Doslovno.


Neki kažu da je to NWO crni helihopter. Je li Hrvatska "dogurala" dalje nego što mislimo? I sama sam viđala crne helihoptere koji su kružili iznad moje zgrade i spuštali se toliko nisko da sam vidjela ljude u njima. Da ne pričam o velikim crnim i srebrnim autima i ljudima u crnim odijelima koji su me pratili i hvatali po ulici u Splitu. Prije tri dana me jedan od njih pokušao pregaziti, čekao je da siđem na cestu i naglo krenuo na mene, srećom uranio je jednu sekundu.

Slika helihoptera koji je ReiNa slikala:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Post je objavljen 15.04.2007. u 15:21 sati.