Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/derzafanistori

Marketing

Sad znate što sam radila jučer navečer

E to je bio jedan odličan koncert!

Dakle, bijah na Therapy?-ju sinoć.

Uglavnom sam bila zadovoljna zvukom, iako se može sve i svašta prigovoriti tome kako se čuo glas.


Predgrupa (Tranzistori iz Dubrave) uopće nije bila grozna, iako bi im dobro došlo da se malo odlijepe od zvuka Laufer- sound-alike - a. Pjevač im je pravi chick-faktor i stvarno bi se moglo na tome marketinški postrategizirati.

Što se tiče samog Therapy?-ja to je bilo ultrasuperastično te odličnionalno!.

Da nije moje silne samouvjerenosti u moju mišićnu samodostatnost čudom bih se čudila kako uspjeh preživjeti u tom moru podivljalih pogaša u prvim redovima :-).

U jednom trenutku čak sam i smogla dovoljno mentalne snage da se odljepim od svukupne čarolije činjenice da se uistinu nalazim na koncertu Therapy?-ja, koji su svirali stvari koje su mi preodlične, jednu za drugom, baš kao da sam im ja slagala raspored, i osvrnem oko sebe i da skužim da u podivljaloj masi skakača nema baš nijedne cure?! To me malko zbunilo, ali nisam se dala smesti.... čemu sav taj pilates i sklekovi, ako im ne osiguram test u stvarnosti?

Odsvirali su i Stories (skrolati par postova dolje) -reče gospodin Cairns "za vas Hrvate i nas Sjeverne Irce" - a ja se skoro uguših od smijeha te oduševljenja na tu primjedbu.

I naposljetku... vratiše se na bis i odsviraše mi Diane na što se ja pretvorih u skakučuću, uskomešanu kuglu emocija, dirnuta do bola, a sretna do prekpreksutra. Morat će mi skinut pajserom ovaj osmijeh s lica u sljedećih gro dana!

Nekako mislim i da smo se i mi (publika) njima dopali, iako nas je bilo malo, jer dečki su se činili istinski dirnuti, a nastup im je bio nekako prekrasno osoban.

Sad sam zadovoljna ko prase u blatu! :-))

Post je objavljen 15.04.2007. u 13:58 sati.