LJubav divna,lijepa.....ali opet i čudnacerek,naughtykristy.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naughtykristy

Marketing

cerekLJubav divna,lijepa.....ali opet i čudnacerek

Odgovor na ovo pitanje tražimo, a tražili su i mnogi prije nas. Do sada nitko nije uspio definirati ljubav u jednoj rečenici.
Prava istina je da nikad nećemo ni moći definirati ljubav tako da se definicija svidi svima jer svatko od nas ljubav doživljava na svoj način.
No, ipak možemo pokušati…
-Gubimo li ljubavlju pojam slobode?
Ne, jer ljubav nije odvojenost od svega ostalog. Ljubav zapravo je sloboda, ali sloboda da jednoj osobi kažeš sve što te muči…
Sloboda da bez straha pokažeš sve što jesi, a ne ono što bi mogao biti.
-Dali je ljubav igra?
Ne,a svatko ko to tvrdi laže sam sebi jer u igri je gubitak podnošljiv a u ljubavi
je gubitak bolan!!!!!
Nije svatko volio nekog ali svi smo barem jedanput u tami vidjeli sjaj u nečijim očima….. i barem jednom osjetili leptiriće u trbuhu….
Netko je od tog trenutka osjetio sreću i radost,a neko samo boli i razočaranje!!!!!
Svi mi ljubav shvaćamo na različit način i ne gleda na ljubav svatko isto…..!
Mnogi kažu da sve što je lijepo kratko traje,a ja opet ne mislim tako, nego smatram da i mi sami možemo utjecati na to koliko će što trajati i kao će biti.Ponekad učinimo mnoge pogreške zbog kojih nam je kasnije žao,ali opet i iz toga nešto naučimo,i kako je jedna osoba rekla da iste pogreške ne treba ponavljati a to je istina,svi se trebamo truditi biti bolji i ne tražiti od nekoga da se promjeni ako se mi ne mislimo mijenjati,treba se prilagoditi!!!!! Možda još ne mogu točno opisati kao je to kad se u nekoga jako zaljubiš,zavoliš ga a onda ga izgubiš zbog svoje pogreške ili možda njegove….. ne mogu jer ni sama nisam to osjetila,ali zato bi mogla danima pisati o lijepoj strani ljubavi jer sam osjetila to i osjećam……samo ću reći da je to prekrasan osjećaj a i ta ljubav………..mnogo znači!!!!!Pa stoga bez obzira što znamo da ljubav ima i lošu stranu mi joj se prepuštamo jer osjećamo da ćemo bez obzira na sve naići na nekog posebnog…..ili smo možda već naišli !!!!!!! Valjda ćemo tada znati definirati ljubav……Pozdrav svima onima koji uživaju u ljubavi,koji znaju kakav je to osjećaj i koji me shvaćaju,ali i svima onima koji vjeruju da će naići na nekog posebnog!!!!!
kissKiss Jura!!!!kiss


Post je objavljen 15.04.2007. u 13:35 sati.