Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virtuela

Marketing

Mrtva jesam, dakle nisam

Image Hosted by ImageShack.us

Starije dijete, ono pred muškim klimakterijem, odletjelo na Island. Mlađe pak, žensko, u analnoj fazi, jurilo bosonogo po travnjaku, prvi put u svom jednogodišnjem životu, radovalo se suncu, travi, bumbaru u letu, leptiru na cvetu!
Travnjak je bio u Pikovicama kod Zdenke i Mareka kojima smo vratili kinderbed koji nam pak posudiše misleći da su s prokreacijom gotovi, kad ono šipak!, uvatila Zdenula zeca i sad vraćamo koljevku&zipku, a vi mislite s kakvim đavlom šurujete kad sljedeći put krenete dijeliti stvari od odrasle djece, he-he!
Po povratku iz Pikovica pala vatrena svađa s Pajom Pacijentom zbogradi telefonske porudžbine Bosna Grillu kada sam za njegovu "Mamut" opciju na materinjem jeziku Bosancima rekla "miješano meso" pa se sirotković preplašio da će valjda dobiti mljeveno a ne ljubljenu mu "vešalicu", u svakom slučaju, kad je klopa u pitanju Pajo se od dvostaničnog organizma pretvara u jednostanični tako da tu nema puno diskusije. O čemu je Budala vrištala za volanom ubavog Scenica, o tome ni Mirek Krleža za rub pameti ne bi sročio dostojnu crticu. Sad kada zadriglo i naduto spava snom pravednika, muči me misao da će noćaske vjerojatno ispuštati mamut vjetrove u zajedničku nam vanbračnu postelju, a savjest ga peče ko sunce juga, pičkamuseogadila! Veli Dawkins u "Sebičnom genu", eksploatacija žene počinje već pri formiranju jajne stance!
Umorna sam kano pašče, ne stignem se ni izdepilirat, bikini lajn mi se spustio do koljena, uskoro ću da sučem brke ko Vuk Stefanović, prehlada me ne napušta već deseti dan, usni herpes bljeska na suncu, guzica pihtijasto raste poput ružičastog prišta na istoj adresi. Ipak, ovih se dana nosi uskrs pa tako i ja za sutra planiram početak Novog Života, vraćam se u arenu fitnessa i tjelesnih pregnuća, na izvorima vječne mladosti ću da se napijem napitka ljepote i smanjenog indeksa tjelesne mase, za deset dana kod Jamesa ravnam kosu, ter se vraćam zakonitom mužu, mačku Antoniju. Taj je znao cijeniti jednostavnu ljupkost zdjelice ispunjene Whiskas keksićima i nije vikao na umorne dame koje s Bosancima telefonski dogovaraju primopredaju izroštiljane robe. Dođe mi da Kretena zatučem smrznutom tablom čevapa, vijencom sudžuka, pitom krompirušom, japrakom, buredžikom i džulfatmom. Sve zaliti šerbetom. Kafu pristaviti, cigar zapaliti.
Ja sam Žena Ekstrema, tako mi OB tampona! Idem spat. (I na njega srat).


Post je objavljen 14.04.2007. u 23:28 sati.