Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Akcija "Spaljena zemlja"


Marin TOMULIĆ
Francuska


AKCIJA «SPALJENA ZEMLJA»

Umjesto da dijeli sa svima nama zadovoljstvo što je dokazano i utvrđeno da odvjetnik hrvatskog generala Ante GOTOVINE, Greg KEHOE, nije u sukobu interesa, te da hrvatski generali i Hrvatska država, zahvaljujući Gotovinovom odvjetničkom timu, imaju napokon velike šanse dokazati pravu istinu o akciji Oluja i Domovinskom ratu pred Haaškim sudom, Ivan Zvonimir ČIČAK produbljuje sukob s Haaškim tužiteljstvom i objavljuje u „Jutarnjem listu“ zabranjene interne Haaške dokumente koji zapravo i potvrđuju ne postojanje sukoba interesa.

Bijes odbačenog denuncijanta, nekadašnjeg suradnika KOS-a i UDBE Ivana Zvonimira ČIČKA, je razumljiv. Nakon Njemačke i Francuske sada i Međunarodni kazneni sud u Haagu odustaje od suradnje s njegovim nalogodavcima Josipom PERKOVIĆEM i Stjepanom MESIĆEM.

Upravo zahvaljujući američkom odvjetničkom timu Ante GOTOVINE, Haaški sud je došao do dokumenata koji ne samo da dokazuju nevinost generala GOTOVINE već i postojanje u to vrijeme paralelne zapovjedne strukture, koja je, pod kontrolom Josipa PERKOVIĆA, bez znanja i mimo legalnih vlasti na oslobođeno područje nakon vojno redarstvene akcije OLUJA uputila paravojne grupe kojih je cilj bio likvidacija civilnog hrvatskog pučanstva srpske nacionalnosti, uništavanje kuća i imovine te pljačka.
Ivan JARNJAK, ministar unutrašnjih poslova 1995. godine, te Mate LAUŠIĆ zapovjednik vojne policije, pod čijom su nadležnosti, sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske, bila oslobođena područja nakon akcije OLUJA, u dogovoru s Josipom PERKOVIĆEM propuštali su paravojne grupe znajući koji im je bio zadatak!

Josip PERKOVIĆ, Vladimir ŠEKS i Stjepan MESIĆ, čelnici i suradnici UDBE, samo su vrh sante leda te tajne organizacije koje je cilj bio spriječavanje raspada Jugoslavije a kasnije diskreditacijom suverene Republike Hrvatske i takozvanom „individualizacijom krivnje“ ponovo je uključiti u neke balkanske integracije.

Dok su Stjepan MESIĆ i Vladimir ŠEKS, u cilju zastrašivanja hrvatskih građana srpske nacionalnosti, pjevali po svijetu ustaške pjesme, Josip PERKOVIĆ je u Hrvatskoj i BiH organizirao zločine protiv srpskog odnosno muslimanskog civilnog pučanstva. Cilj je bio dokazati da je Hrvatski narod bio i ostao zločinački, da ne zavrijeđuje svoju državu te da predstavlja prijetnju stabilnosti i sigurnosti Europe!!

Danas su u Republici Hrvatskoj ti zločinci, izdajice, krivokletnici i krivotvoritelji dokumenata na vlasti. U večinu parlamentarnih stranaka ubacili su svoje ljude.
U obrani ugroženog suvereniteta sva su sredstva legitimna ali su lustracija, kažnjavanje zločinaca i demokratski izbori pod patronatom međunarodne zajednice jedini način da hrvatski građani dokažu da zavrijeđuju suverenu Republiku Hrvatsku.


U Parizu 14. travnja 2007. Marin TOMULIĆ





Post je objavljen 14.04.2007. u 22:37 sati.