Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelimbitija

Marketing

HELLO MRS.QUEEN?!

oK. dobro jutro gospođice princeza,želite li jedan ness od čokolade?

Ne,ja pijem samo voćne sokove.
Ili guiness piva.
Ili kad me netko časti.
Ja kad uzimam uzimam od najboljih. I netrebam ništa ispod toga.


Nekažem da je ness loš,ali drugih puta.

Bilo je ludilo vani sinoć.
Zakon,stvarno.
Ekipa-AAAAJME!
a JA NAjsam ljepša zbilja.
Ili umišljam da jesam. A mislite li vi da je to moguće,a to mi i drugi govore. Želim bit najlijepša,ali ne zato što sam praznoglava glupača,nego zato što volim bit naj i želim biti naj u svemu. Možda druge nije briga,ali ja baš želim da se zna da sam ja naj pa koliko god to drugima značilo ili ne.
Tijelo mi je strava. Možda ima lijepših. Nemam ja ni neke velike čiče ni guze .
Velike. Ali sve je to jednostavno onako volim dovest do savršenstva sebe,i mislim da je puno bliže sqavrpšenstvu nego u drugih ljudi. Nije savršeno ni veliko ni malo,ali je jednostavno naj bolje kaj može bit.
Sa mojim mogućnostima. bar se trudim. I nekom to nije važno. Ima velike sise ili male ili velike guzice..i prirodno su obdarene s nečim i misle kao super sad smo mi takve zgodne i to je tak. A kad se skinu,prepadneš ih se. Ja se više volim osijećat dobro u svom tijelu,ma kakvo ono nepravilno bilo,bar da je najbolje od onog šta može,tome težim i trudim se,znam da neće biti loše,ni ružno..
A sve je bliže savršenstvu,jebemu sise neželim povećat,ali nije bit u tome. Bitno je dA je moj pupak nešto najlijepše što možete vidijeti,i mislim da ne postoji lijepši u ovom gradu.
Sigurna sam ,prirodno je užasno lijep uz puno dodanog truda i godina rada..
I da. Nema osobe koja me nebi...ali ima glumaca kojima me je sladje odijebat nego bit samenom. Jer kad ja za nekog zapnem,onda zapnem i nema Boga da bi bila s nekim ko mene pila. Ja biram žrtve. Ovi koji me zovu davno su im izbrisane šanse..pogotovo,ako se nikad nisu ohladili..a i da se ohlade. Jednom odjeban,uvijek dostupan,nikad zanimljiv.
No ima ih i onih s ponosom,ali oni imaju taj neki umijetni stav. Vidi se da im je previše stalo do toga što ja mislim,i makar me i ne gledali više,ja vidim da me motre..na neki način.. Da sam još u igri,čisto i da nisam. Da sam iznad njih,jer oni za mene nisu bili dovoljno ok.. Grozno,i znam da takvi čekaju da im dođem. .ali toliko se spustit za nekog kog si jednom moga odijebat i riskirat možda da on tebe sad odijebe,a što bi vijerovatno..no-no. Pogotovo ako nisu perspektivni i ako su mi previše dali do znanja da im se sviđam,toliko da sam ih baš konkretno odjebala.
Točnije..jednom odjeban,ako je s lakoćom odjeban,i ako je bio previše izravan ...lak plijen..glup i brz materijal.
No.No.
Tu nemiješam one koji su odjebani iz inata..iz glume..iz cilja..
One koji su odijebani s nekom napetošću..koji su pitali i otišli,i znaš da će se nekako okrenuti i neće gledat u tom smijeru.
Koji kad ih i odijebeš imaju stav da su oni na dobitku.
Koje praktički nemoš odijebat jer koliko god bili dobri,toliko su i svijesni toga da su dobri i da ćeš ti kad-tad past na njih.
A ne oni mali,samouvjereni,dobri su,a toga nisu svijesni..i onda se uopće ni nekuži da su oni dobri,jer vvidiš da oni nemogu uživat u tome. A kad oni neuživaju,kak ćeš ti da uživaš u njima!?
Zajebana je ta igra ljubavi,makar sve vodi jednome.
Zanimljivo se igrat i to sve i treba shvatit kao jednu igru hvatanja,u kojoj kao i u svakoj drugoj,naj snalažljiviji,naj strpljiviji, naj prikradeniji i najtiši..onak koji se drži sa stane..a ubiti zauzme cijeli teritorij..Takvi su pobijednici..
A opet..Biti šutljiv ili popularan?
Pitanje je sad. Svak može biti šutljiv, nemože svak biti popularan.
Za to ti treba puno igre.. vremena,živaca i strpljenja.
A jedna od mojih najvećih mana je nestrpljivost.i mrzim nešto čekat dugo vremena,želim to imat sada..
Pogotovo ako to čekanje traži puno odricanja,a malo zabave.
Zašto strpljivost. Pa recimo,još jedna moja velika mana,podmana ove je da kad sam s ljudima,s nekom osobom,baš onda bi mogla s tom istom provest cijeli život. Mislim i na prijatleje,rodbinu,bilo koga. Toliko se prepustim druženju i toliko uživam u društvu svake osobe da im čak malo previše laskam i dajem previše sebe,a za bit popularan,trebaš uživat sa svakim ali najviše voljet sebe i svoje vrijeme.. Znači ne bit spreman dijelit ga vrlo lako.
Uh..mogla bi danima ovako..pisat i pisat..i mislim da je sve to jako korisno bilo kome,to to može pročitat i shvatit..a mislim da su rijetki ljudi na takvoj razini.ETC.

Post je objavljen 14.04.2007. u 16:20 sati.