Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fastgirls

Marketing

MASSA PONOVNO NA POLE POZICIJI

Prva kvalifikacijska runda za V.N. Bahreina protekla je bez ikakvih incidenata. Ralf Schumacher, Honde Rubensa Barrichella i Jensona Buttona, Heikki Kovalainen, Takuma Sato i još poneki vozači ostali su na stazi nakon isteka vremena kako bi pokušali popraviti svoja vremena. Nekima je to uspjelo, a nekima nije. Naposljetku, vozači koji su ispali bili su: Christijan Albers, David Coulthard, Adrian Sutil, Scott Speed, Vitantonio Liuzzi i Takuma Sato.

U drugom dijelu kvalifikacija, Felipe Massa, Lewis Hamilton i Kimi Raikkonen iznenadili su svojim najbržim krugovima koji su bili prvi ispod granice od 1 minute i 32 sekunde. Vozači koji nisu postavili dovoljno brza vremena da se uguraju u finalnu kvalifikacijsku rundu bili su: Jenson Button, Rubens Barrichello, Ralf Schumacher, Anthony Davidson, Heikki Kovalainen i Alexander Wurz.

Drugi put za redom, pole position je pripao Felipeu Massi, koji je bio tri desetinke brži od impresivnog F1 novaka, Lewisa Hamiltona. U drugom startnom redu, sutrašnju će utrku započeti Kimi Raikkonen i Fernando Alonso. Nick Heidfeld i Robert Kubica zauzeli su vrlo dobar treći startni red za BMW Sauber, a nakon njih slijede Giancarlo Fisichella, Mark Webber, Jarno Trulli i Nico Rosberg.

Kao i prošlog vikenda u Maleziji, sutrašnja utrka bi mogla započeti s velikom borbom između Ferrarija i McLarena koji su naizmjenično popunili prvi startni red. Također, ne smijemo izostaviti ni BMW Sauberov dvojac koji će cijelu situaciju nadgledati samo jedan red iza vodećih.
One zaboravljive, ako ih uopće ima, podsjećamo da V.N. Bahreina počinje sutra u 13 sati i 30 minuta.


Napisala: Fastgirl_1

Post je objavljen 14.04.2007. u 14:36 sati.