Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tyger

Marketing

Ispali prije nego betlali....

Tako je, nismo ni dobili ni priliku za battle već smo ispali. No, počet ću ispočetka. Rodi sam se 15.4....šalim se...neću skroz ispočetka :D .

12.4. u četvrtak je bila neka radionica u Poreču koju je vodio bboy Pepito. On je stajler pa je.....uhm.... podučavao stil. Stil meni baš i nije jača strana iako sam ga počeo trenirati u zadnje vrijeme. No ta radionica je meni više bila kao trening samo s bboysima iz cijele Hrvatske (neznam zašto ali piše da su radionice besplatne samo za hr bboyse). Bilo je u redu, samo prigovor što se nije radionica održala u Palestri već na hodniku OŠ Poreč, a nitko to nama nije javio.

13.4. u petak je bio taj glavni event Circle Printz na koji smo se prijavili dodo i ja. Održavao se u zajednici Talijana. Prostorija gdje je to bilo je bila kao neka sala za sastanke. Pa se tako stvorio krug gdje su samo the best bboysi breakali. Kad kažem breakali tu nije bilo powermovesa (tj. finti) već samo stil i freezeovi. To je bilo zbog činjenice da su svi suci bili stileri.
Bilo je 29 crewova pa nije odmah bio battle nego su prvo bile kvalifikacije gdje svaki crew ima po jedan upad gdje se možeš dokazati sucima da zaslužuješ betlati. No, mi se nismo dovoljno dokazali....
Prostorija u zajednici Talijana


I danas, 14.4. možda budem opet otišao u Poreč na glavni event West Coast Istra Battle. Znam da sam prije rekao da je Circle Printz glavni event ali to je bio glavni za mene.

BATTLE - OBJAŠNJENJE ŠTO JE TO I KAKO JE TO
Da mi ne bi opet kukali kako ne znate što je battle evo najkraćeg mogućeg objašnjenja:
U breaku je battle (eng. bitka) natjecanje između dvije strane. To mogu biti crew vs. crew (u crewu može biti od 2 do cijele Istre ljudi),1 vs. 1, 2 vs. 2, 3 vs. 3 i 5 vs. 5.
Svaka ekipa/bboy stoji na jednoj strani i prvi uđe jedan od njih i malo brejka. Onda uđe drugi i malo brejka i tako dok ne završi battle. Inače je dogovoreno koliko traje jedan battle ili koliko upada ima svaka ekipa. I sad tko je, prema sucima, bolji on pobjeđuje. Uvijek su tri suca kako ne bi bilo izjednačenih battleova. A zna se dogoditi da npr. jedan sudac bude suzdržan pa ne glasa ni za jednog.Tada se ponavlja battle.

Evo nadam se da sad znate što je battle. Naravno ima tu još elemenata koje ja nisam nabrojao jer mi se ne da više pisati...

Post je objavljen 14.04.2007. u 13:19 sati.