[Qonkurs]
lunatiQ (s ispravqom formata!),qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[Qonkurs]
lunatiQ (s ispravqom formata!)

Daglem, naljepša hvala na odazivu za qljučnu riječ! Svidjele su mi se mnoge - pa tako i: fantasy, ambalaža, cilindar, šutnja - ali najviše potencijala za raznorazne interpretacije učinilo mi se da ima - MILIJUN!

Daqlem daqlem, kao prvo molim "tvoju majku" da na moj mail iz desnog stupca javi neqi svoj kontaqt kaqo bih je imao u vidu qad i aqo od svega ovoga nešto bude. A qao drugo: QONKURS (što nije rvacka, ali je svima draga riječ)!

Daqlem daqlem daqlem, Q STRIP (odnosno podedicija LUNATIQ) raspisuje natječaj za strip na temu (ali nikako ne i s naslovom) "MILIJUN"! Propozicije su kako slijede:

- Strip mora imati točno deset stranica, prilagođenih za objavljivanje u crno-bijeloj tehnici u izdanju formata 14*20 cm. Tko ne zna što to znači, vjerojatno bi mu bolje bilo neqa ni ne sudjeluje.

- Primaju se stripovi na hrvatskom, srpskom, bošnjačkom ili crnogorskom jeziku. Ovo nije lingvistički ni političqi sročena qlauzula, bitno je samo da ih čitam bez problema.

- Strip ne smije prethodno biti objavljen. Treba i to napomenuti, niqad se ne zna kaqvih sve ljudi ima.

- Roq za slanje stripova je 15. 7. 2007. Stripovi se šalju u .jpg formatu prilagođenom za gledanje na webu samo i isključivo na adresu darkomacan /at/ yahoo /./ com Nepridržavanje ovih roqova dovodi do diskvalifiqacije, a laqo moguće i do kaqve qletve.

- Uz rad treba priložiti valjanu kontaqtnu adresu.

- Za objavljivanje u konačnom izdanju (lunatiQ: Milijun) bit će odabrana ukupno 4 rada. Ne bude li dovoljno kvalitetnih radova, izdanje se neće objaviti i niqom ništa. Od odabranih autora tražit će se neqa materijal dostave na CD-u ili mailom i da barem 12 mjeseci ne objavljuju taj strip nigdje drugdje.

- Nagrada nema, para nema. Autori uvršteni u izdanje dobit će po 15 primjeraka istog (naqlada će biti 250 primjeraka). Aqo budem izuzetno dobre volje, i neuvršteni autori će dobiti po primjeraq.

- Jedini sudac i qriterij je Darko Macan. Što ga ne sprječava da i sam sudjeluje u natječaju aqo taqo poželi. Sapienti sat.

Ajd' sad: konkurirajte, konkursirajte.

(mcn)

Post je objavljen 14.04.2007. u 13:04 sati.