Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

GREG ODEN Sr.: "Why take the chance on Greg getting hurt?"...39-40: Clippers & Warriors


Image Hosted by ImageShack.us
PETAK 13TH U ATLANTI, GA: Shelden je morao zanemariti pozive svoje drage Candace jer je na rasporedu bilo večernje druženje s Wizardsima. Atlanta na 29-50, definitivno u kombinacijama za Oden lottery card. (Photo by Scott Cunningham/NBAE via Getty Images)..


LIGA ZA PRVAKA: CIBONA I ZADAR (HRT2, 16.55) IGRAJU DERBI 5. KOLA


Aco u Zagrebu ide po naslov prvaka


Dugo nismo čekali neki ligaški susret Cibone i Zadra kao ovaj današnji u Zagrebu (17 sati). Ozračje je zakuhao Aleksandar Petrović preuzevši Zadar. Elokventni Aco napada, katkad i podbada, u svom stilu, pa se može očekivati više elektriciteta u zraku nego kada su Zadar u Zagrebu vodili Popović ili Jugo.

Zadrani su ove sezone bili neuspješni gosti, no onda je Petrović stvari pomaknuo s mrtve točke. Najprije su pobijedili Zagreb u Trnskom, a onda i Split na Gripama. Stoga je razigravač Rok Stipčević prenio novinarima:

- Trener nam je rekao da smo se protiv Zagreba borili za treće, protiv Splita za drugo, a da se sada borimo za prvo mjesto.



Kaljeni u Europi

I doista, ova utakmica mogla bi odrediti vlasnika startnog broja jedan uoči doigravanja.

- Istina je, tko pobijedi bit će znatno bliži jedinici, no do kraja lige za prvaka ima još dosta zamki - ističe Cibonin trener Dražen Anzulović.



NAJBOLJIH 10 AKCIJA XXIII TJEDNA SEZONE 2006/07..

Njegov trenerski suparnik uvjeren je da mu startni broj dva nitko ne može uzeti, no svjestan je i Ciboninih prednosti (ali i mana).

- Mi nemamo problema kada uspoređujemo prvih šest igrača, no zabrinjavaju me igrači od sedmog do devetog. Jer, Cibona ima Rozića, Mancea, Krasića, igrače koji su se kalili u Euroligi - analizira Petrović.



Zadar kroz reket

Može se očekivati da će Aco primijeniti i ponešto Partizanova recepta, više igre iz reketa, kako bi napao Zagrepčane gdje su najslabiji. Lalić, Gečevski i Čolak nastojat će biti zadarska prevaga.


KOBE BRYANT HIGH DEF MIX by SUNDAZEFOSHO..

- Njihov je ključni čovjek Gečevski koji najčešće ima najveću valorizaciju. Njega ne možete zaustaviti na 10 koševa i reći da ste ga razoružali. Zadar trenutačno ima kvalitetniju centarsku liniju, no mi smo sada puno svježiji i opasniji na otvorenom terenu u odnosu na onu utakmicu sa Splitom. Znano je da bez agresivne obrane i lakih koševa ne možemo igrati ni protiv slabijih momčadi - priznaje Cibonin kapetan Davor Kus.


Dražen BRAJDIĆ
Večernji list




Post je objavljen 14.04.2007. u 09:57 sati.