Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foreverlife

Marketing

just to say HELLO!!!

iako nema 30 komentara na prijasnjem postu, pisem novi....sto je jako cudno za mene...prosto nemoguce :)
i tako... vratila sam se iz Pule.... nemojte pitati kako je bilo.... ne zelim se ni prisjecati toga...
ugl krenuli mi u subotu ujutro... sunce przi ja onako puna elana i dobre volje... naivcina mislila da ce mi biti lijepo u puli..ono mozda za promjenu... aha yea right... non stop sam staroj pila krv na slamku i govorila joj kako mi je dosadno i kako mi fali rijeka i naravno moj najdrazi.......bilo mi je toliko lijepo i zabavno da sam drugi dan skoro otisla kupit kartu za autobus za rijeku... ali nisam... nazalost... no dobro i to je proslo... vratila sam se ziva i zdrava i s 5 kila vise... jer sam tamo samo zderala, pila vino i spavala... ludnica... no dobro i to je proslo... hvala dragom Bogu....
joj ljudovi moji evo jos samo dva dana i ssssssssssskkkkkkkkkkkkkkooooooooooooolllllllllllllllllaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jos me stara non stop pila da ucim da sto prije ispravim komade..... a meni se tako neda ucit!!!!!!!
ja bi non stop bila po gradu, na cugicama u setnjicama..... ma kakva skola... a s obzirom na vrijeme cijele praznike imam osjecaj kao da je ljeto.... joj ljeto... ponovo sama doma... uzivanje...kupanje...izlasci...zajebancija.....joj jedva cekam.... ali dobro da ne ispadne da ja preko ljeta ne radim nista nego samo kradem Bogu dane... nije istina... ovo ljeto sam cvrsto odlucila da cu se zaposlit pa makar na samo mjesec dana....aha who´s the man??????
nista... eto tolko od mene za sada......
KISSICH from
one and only g!n@



O BELLA FIUME....................

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Post je objavljen 13.04.2007. u 20:18 sati.