Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aimemeni

Marketing

punica od...

Sreo Darling, radeći, gospođu i kaže mu ona - Ne poznaješ ti mene?
On njoj - Ne.
Punica od Bere... (žena je vjerojatno rekla Berina punica, al OK; nek mu bude ;))

Već smo se i sami počeli određivati kroz neke ljude, odnose ... i to muške.

Priča mi mentorica kako su stranke, uredno (dok je radila u nekom tajništvu) - iako ih je bilo više u sobi, 2 žene i poluobrazovani muškarac - svi uvijek gledali u njega i njega nešto pitali. Automatski se postavljajući kao da je on šef. Kao; muško je - valjda onda on zna.
Zašto ta punica nije rekla - Katarinina (Beri se posrećilo što ga je htjela) mama.
Vjerujem da je mislila da će mu tako biti lakše sjetiti se - ipak smo mi bili gosti s njegove strane. Nadam se da bih sada, makar ja :), bila gost i s njene strane :))

Kod mene je to obično drugačije - konobar najčešće meni donese račun (iako se ne ističem pri narudžbi kao -ona glavna-). Možda djelujem kao netko tko daje dobre napojnice :) Tko zna. Meni bude malo nelagodno, znam da nije lako biti -muškarac- kraj mene.
Eto npr. zašto mi ne laska što se meni donese račun, zašto želim da on zna naručiti za mene.... Što je to u tim (prokletim) muškima da želim biti dominirana - kad ja tako lijepo i prirodno znam dominirati.

Slušala sam na radiju jučer kontakt emisiju o tome Što je i tko je to ~fatalna žena~?
Ponukalo me na razmišljanje koliko ja fatalnih žena znam i da li su one time sretne. Je li to blagoslov ili prokletstvo!?


Post je objavljen 13.04.2007. u 17:00 sati.