Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

"Otrovanec 2007"-nagrade za sudjelovanje u daljinskom jahanju

Za sve natjecateljske parove(jahač+konj)osigurane su nagrade.Svi parovi će dobiti priznanje i rozetu za sudjelovanje dok će prvih 5 parova biti i novčano nagrađeni.Novčani nagradni fond za "Otrovanec 2007" iznosi 4000 kuna.Za prva tri para osigurani su pehari Konjičkog kluba "Zlatni klas" te vrijedne sponzorske nagrade virovitičke tvrtke "Equus".
"Equus" je tvrtka koja se bavi izradom opreme za konje i pse,te je među pionirima domaće proizvodnje opreme iz tih područja.Prvoplasirani par dobit će podsedlicu s torbicama koja je idealna za terenska jahanja,ručni rad.Drugoplasiranom paru pripast će sve popularnija oglavina bez žvala,također ručno izrađena.Trečeplasirani par dobit će vezani ular s povocem u atraktivnoj žuto-crvenij boji,također Equusov ručni rad.
Na prvoj ovogodišnjoj utrci u daljinskom jahanju sudjelovat će i jahači u kategorji juniori.U juniore spadaju oni natjecatelji koji u tijekom ove, 2007. godine neće napuniti 19 godina.Prva tri jahača dobit će pehare za osvojeni plasman.
equus equus equus

Post je objavljen 13.04.2007. u 16:18 sati.