Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okruglalopta

Marketing

14.4.2007.

Droylsden – Moor Green 1 (1.55 @Bwin) 7/10
(-1) Droylsden – Moor Green 1 (2.14 @Stanleybet) 2/10


Droylsden je uz Kettering i eventualno Workington jedini, a vjerojatno i najozbiljniji kandidat za naslov prvaka Sjeverne Konferencije, odnosno direktnu promociju u mocnu Nationwide Conference. Trenutno imaju bod manje, ali i utakmicu manje od Ketteringa. Imaju i uvjerljivo najbolju gol-razliku, no i poprilicno teske protivnike do kraja sezone. No, napravit ce ogroman posao ako pobjede demotivirane decke iz Moor Greena, a odgovaralo bi im, naravno, i da Kettering ne uzme sva tri boda kod opasnog 5. Hinckleyja.

Droylsden je uvjerljivo najbolja domacinska momcad Sjeverne Konferencije, omjer im je 14-4-1, a domacinska gol razlika 51:25. Imaju dvije pobjede zaredom (u ponedjeljak su uzeli sva tri boda kod Worksopa, pobjedili su 2:0) i 5 domacinskih pobjeda zaredom. Jedini domacinski poraz dogodio im se protiv Scarborougha pocetkom studenog, ali oni im nikako ne leze – izgubili su i u gostima 10. ozujka. U zadnje cetiri tekme Droylsden ima tri pobjede (dvije s hendikepom) i gostujuci remi kod Redditcha koji se grcevito bori za ostanak (trenutno si tik iznad relegacijske crte).

Droylsdenu nitko ne nedostaje zbog suspenzije, ali neki su igraci jos pod upitnikom zbog ozljeda. No zato ce tu sigurno biti najbolji strijelac Fearns koji je ove sezone zabio vise i od naseg Da Silve, cak 31 gol (zabio je oba Worksopu u ponedjeljak).

Moor Green je trenutno na dosadnom 11. mjestu, ne mogu niti u play-off niti ispasti iz lige. Gostujuci omjer im je solidan, 7-5-7 (gol razlika 22:27), vec 6 gostujucih utakmica nisu izgubili (4 remija i 2 pobjede, no bilo je tu puno ovih najlosijih ekipa), no svemu lijepom dodje kraj. Nakon sto su krajem ozujka iznenadili uzevsi po bod 4. Harrogateu i 6. Hydeu, u travnju su poceli igrati puno losije. Prvo su u subotu uzeli samo bod kod vrlo loseg Leigh RMI-ja (nisu uspili zabiti pobjednici gol niti kad je trener ubacio dodatnu dvojicu napadaca), a onda su u ponedjeljak doma izgubili od demotiviranog Scarborougha, momcadi koja zbog dugova iduce sezone nece igrati niti u jednoj ligi i prije toga je s hendikepom izgubila od dva jednako demotivirana protivnika.

Moor Greenu ce od ove tekme, pa sve do kraja sezone nedostajati i standardni prvotimac Davidson, zbog suspenzije (dobio je 4 utakmice kazne jer je zabrijao da je Zidane i glavom srusio suparnickog igraca). No, postoji tu jos jedan zanimljivi detalj – krajem ozujka objavljeno je kako ce Moor Green od iduce sezone prestati postojati. Spojit ce se s jednim lokalnim klubom, Solihull Boroughom, a novi klub ce se zvati Solihull Moors. Ne moram posebno naglasavati da navijaci Moor Greena i nisu najsretniji s ovom odlukom, a sad kad su ispali i iz utrke za play-off, i igracima pada koncentracija i motivacija.

FT 1:0




Witton – Mossley OVER 2.5 (1.51 @Stanleybet) 8/10
Witton – Mossley 4-6 GOALS (2.73 @Stanleybet) 3/10
Witton – Mossley 7+ GOALS (17.7 @Stanleybet) 1/10


Premda je Witton, drugoplasirani klub Unibond Premier lige, vec u proslom kolu odradio svoju obavezu prema meni odigravsi 4:4 s posljednjim Granthamom, mislim da bi u ovoj tekmi moglo pasti puno golova. Mossley je predpredzadnja momcad na tablici, tesko ce se spasiti od ispadanja i mislim da ce u ovoj tekmi ici na sve ili nista.

Da puno ne filozofiram, samo cu apdejtati recentnu statistiku Wittona kada igra kod kuce. Pogledajmo njihovih zadnjih 7 domacinskih tekmi - 6:0 protiv 14. Lincolna, 5:2 protiv 4. Marinea, 3:0 protiv 6. Hednesforda, 7:2 protiv 9. Witbyja, 4:1 protiv 12. Ilkestona, 1:0 protiv 8. Matlocka, 4:4 protiv zadnjeg Granthama.

Witton je ove sezone vec 4 puta odigrao 7+ tekmu, jos par puta je bio blizu i ovaj put bi se mogli ispricati svojim navijacima za razocaravajuci remi s Granthamom jos jednom golijadom, ali i tri boda bi im dobro dosla.

A Mossley? I oni su ove sezone vec jednom odigrali 7+ tekmu i par puta bili blizu, a od zadnje 4 tekme, samo jedna nije otisla u OVER 3.5 – prvo su u gostima izgubili od 5. Guiselyja 1:5, pa su doma pobjedili zadnjeg Granthama 3:2, pa su doma izgubili od iscrpljenog Fleetwooda samo 0:1, a u zadnjem kolu su izgubili kod 18. Kendala 1:3.

Witton je ove sezone zabio rekordna 84 gola, primio 45 (puno vise nego ostali potencijalni osvajaci lige, Burcough i Telford). Mossley je zabio 46 (sto je puno vise od ostalih momcadi iz relegacijske zone), a primio 73 (vise su primili samo zadnji Grantham i 18. Kendal).

Lopta je okrugla, mozda i ovaj put udje u mrezu 7 ili vise puta...

p.s.: Navijaci Wittona su strasno nabrijani na ovu tekmu, smislili su i par novih navijackih pjesmica.


F**k Off Northwich FC (Dragutin Tadijanovic)

F**k Off Northwich FC

You won’t sign our Stevie C

5 Yellow cards and a 1 match ban

Steve Connors is a Witton man.



Rob Lloyd (Joy Division / Marin Drzic)

Lloyd, Lloyd will tear you apart again

Lloyd, Lloyd will tear you apart again.



Liam Brownhill is a girl (Ljudevit Gaj)

Liam Brownhill is a girl, is a girl, is a girl

Liam Brownhill is a girl

He wears earrings

L-I-A-M

Liam, there’s no need to feel down

I said Liam, we’re just messing around

I said Liam, you’re the best left back in town

We don’t care, that, you, wear, earrings

Do do do do do

We’ve got a left back called L-I-A-M

We’ve got a left back called L-I-A-M

He wears all of the things that you see on the queers

He’s got earrings in both his ears.



I za kraj moja omiljena:


Nick Farquarson (Miroslav Krleza)

Nick Farquarson, ooh, aah

I wanna know how to spell your name

FT 2:1



Post je objavljen 13.04.2007. u 13:29 sati.