Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danzametak

Marketing

pjevajte nešto ljubavno, klinke .......

Zadade mi kolegica po blogu zadatak da napišem koje ljubavne pjesme definiraju moju ljubavnu filozofiju. Ih, draga, kad bi ja to mogao tako definirat sebe samog, gdje bi mi bio kraj.
Jedan problem je da zapravo slabo slušam glazbu. Na poslu mi kvari koncentraciju, u autu me najčešće smeta, a doma volim mir. Tak da sam uglavnom u tišini. Iako sam nekoć, kao srednjoškolac, dosta bio saživljen sa izvorima glazbe tipa radio, televizor, kazete, CD-i., sad više nisam.
A drugi problem je da i ne znam koja je moja ljubavna filozofija. Biće da je: pusti stvari da same idu svojim tokom, ali možda i nije.

Slijedi dakle par pjesama koje su mi vrlo drage, a sad dal je to moja ljubavna filozofija, ostavljam drugima na procjenu.

U2: with or without you (... I can't live ....etc.... Tak nekak se trenutno osjećam, eh .... )HP: ne volim te (Netočan ali dobar odgovor na "omiljeno pitanje", koje mi je uvijek bilo dosta naporno. Kad narastem biću ko mile ;-P)CJ: Nekako s proljeća (E uz ovu bi mogo rezat žile, zato je zapravo ne volim slušat, prejaka mi je. Ljubavne patnje su privlačne ali prejake mom ipak voajerskom srcu)Da završimo u veselom tonu, puno bolje mi odgovara :-)
HP: Politika ("uz tvoje toplo dupe, meni je super". Refren koji genijalno opisuje najbolje mjesto na svijetu.)
jubito nema video za ovo, zašto li ih plaćam?


Post je objavljen 13.04.2007. u 11:22 sati.