Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andromeda7prava

Marketing

Macho mućak man

E jučer smo malo o ženama, a danas red stigao muškarce. Nisu ni oni tako mili i dragi kako to izgleda na prvi pogled. Je da se oni često puta trude ( uzalud vam trud svirači...), ali čemu trud, kad vole pretrčati i u tuđe dvorište.

Eh, o tom trčanju bi se dalo pričati... Recimo ovako to ide. Sve je dobro dok je žena mlađa i dobro izgleda. Ali čim malo ostari ( izgledom, godinama, zbog briga....) već se osvrću za drugima, kao da će to njima vratiti izgubljenu mladost. Trebali bi naši dragi muškarci češće u ogledalo pogledavati dok prolaze kraj njega. Da, da, zato sve imamo ta velika ogledala. Nije to za nas. To smo mi objesile da se vi onako u prolazu malo pogledate.

E pa drugi puta kad spazite nekog čudnog tipa s pivskim trbuhom i proćelave ( ili ne daj bože bez kose) glave, malo zastanite. Je, je... istina je. Dragi naš muškarčino to je tvoj odraz iz ogledala. Pitaš se gdje je nestao onaj dječarac iskričavih očiju i kovrčave bujne kose? A vrijeme ga sustiglo... Znate onu staru: sve šta je dobro kratko traje. E tako i s muškom ljepotom. Prolazna i prebrzo. I onda se oni nešto usude ženama prigovoriti po pitanju izgleda. Da...

A htjeli bi da su žene vječito mlade i utegnute, bez grama sala, bez bora... Jel kužite koji je to pritisak? I onda se pitaju zašto se ne mogu opustiti u krevetu. Pa treba to izdržati ta uspoređivanja, mjerkanja, vaganja, mikroskopske analize... i još štošta. Ej dečki, dečki ( he, he, jel lijepo za čuti dečki, ha?).

I sad. Stanite skupa pred to ogledalo i pogledajte se zajedno. Pa tko je onda tu zaslužio da ga se opominje za izgled, a tko je zaslužio da se opusti više i uživa u seksu? Ha? I ja mislim....
zujo

Post je objavljen 12.04.2007. u 21:14 sati.