Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinymouse

Marketing

Kad će taj petak...

Danas dopodne je bila ludnica kod nas na poslu. Kolegica je imala gužvu, a ja joj nisam mogla pomoći jer sam morala napisati hrpetinu nekih ugovora.
Moram priznati da mi je jučer bilo sasvim o.k. na poslu. Šef se nije čak niti jednom izgalamio na mene ;) A ni danas. Tako da sam prilično zadovoljna sa situacijom ova zadnja dva dana.
Hm, da, još uvijek čekamo uskršnjicu (uskrsnicu). Kao dobit ćemo svaka 300,00 kn :P
Ma samo da ja dobijem plaću sutra pa da imam para za Zagreb. Ne želim mijenjati eure - to moram čuvati za novi komp i za neki malo nabrijaniji digitalac. Nekako si razmišljam da bi si možda ipak mogla uzeti laptop (mada sam bila strogo protiv toga).
Opet me muče problemi sa spavanjem. Već tri noći nisam spavala kak spada. A zadnja dva dana sam rintala u bašći i svako veće bi legala mrtva umorna u krevet. Al svejedno ne mogu zaspat. Satima se vrtim u krevetu. Onda drugi dan budem ljuta sama na sebe zato što nisam gledala TV. Kao ono neću gledati X mena jer moram ići rano spavati. A zapravo nit sam spavala nit sam pogledala film do kraja. Mada sam ga već nekoliko puta gledala. Sve tri dijela (ili koliko ih već ima).
Popila sam čak i tabletu za spavanje. Ali ništa ne pomaže.
Ali sutra je petak. Još samo sutra pa sam slobodna čitava dva dana. Juuupii

Post je objavljen 12.04.2007. u 13:53 sati.