Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thekarambol

Marketing

The Karambol fan club

Evo nas i kod trećeg predstavljanja novih članova ovog prestižnog kluba.
Mnogi su se osjećali pogođenim što im nismo stavili slike, a ovim putom im se ispričavamo i ispravljamo pogrešku.
Pa da krenemo:

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
drug Adolf - "Legendarni vođa nekad čuvene punk organizacije pod konsprativnim imenom Pogreb X. Čovjek koji je odrasto nadomak groblja. Čovjek koji je stvorio i najjaču pank zvijezdu na području eSeFeRJota Kečera poznatijeg kao SATAN PANONSKI i tolko je skroman da to neće priznati. Čovjek koji je brijo u ciganskim svatovima i bio rado viđen gost... Čovjek koji nije teži od 45 kila i zato u đepu nosi ciglu od 5 kila koju je kupio od lokalnih mangupa kako bi dodatno dobio na težini. I dok su se VIS "Prljavo Kazalište" furali na pank i dok je eurovizijski sastav "Lačni Franz" bio pank sastav zbog mode, pankeri iz "Pogreba X" su se povukli na neodređeno vrijeme...i ponovo su progovorili kad je punk umro kako bi ga ponovo oživjeli 2007. godine."
- Citat iz knjige: Kako je umro punk pa ponovo oživio!
autor: Darko Glavan




Image Hosted by ImageShack.us
Kao prvi tu je naš dragi touni sa svojom boljom polovicom. Touni je inače bubnjar benda kompliciranog imena: "The Knuckleheads" i osnivač DORF-a

Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je Pest Antun inače nekad poznat kao član grupe Pest Antun Band koja je 80-tih stvarala ršum sa nastupima po školskim dvorištima. Neki još pamte onaj legendarni nastup na gimnazijskom školskom igralištu.Vinkovački "Dražen Vrdoljak" i rock kolekcionar Blaž Jukić je to nazvao "VINKOVAČKI WOODSTOCK - ONE PLAYER". Iskreno za taj naziv se tada prvi put čulo.

A sada ono što najviše zanima naše muške čitatelje i one koji se tako osjećaju.
Novi foto-sejšn!


Image Hosted by ImageShack.us
Lokica (ali ne Stefanović) i Claudia (ali ne Šifer) - Loki i Claudia su jedne od najprvijih i najvjernijih članica ovog prestižnog kluba. Naš dežurni fotograf Lupino uslikao ih je u ovom idiličnom okružju među bonsai palmama.

Image Hosted by ImageShack.us
Loki i Claudia - ponovo pred objektivom našeg dežurnog fotografa, ali pronicljivom oku naše urednice nije promaklo da su promjenile ambijent koji ništa manje nije idiličan. Ne ovo nije slikano na Bahamima već u dvorištu nedaleko od vas. Ako malo duže zadržite pogled na slici uočićete da više nemaju naočale na očima, ali to je samo optička varka. Za one najupornije: Pronađite 6 razlika izeđu prve i druge slike i pošaljte to vašem omiljenom fan klubu koji će vas bogato nagraditi.

Image Hosted by ImageShack.us
Maja iz Zagreba - nova slika jer ste vi to zajiskali i evo vam ga!

Image Hosted by ImageShack.us
renki - Nju svi znate. Hiperaktivna djevojka koju možete u isto vrijeme naći u Gradištu na koncertu "Pogreba X"... u Quo Vadisu na koncertu "Neću žvake oću kusur"...u Beogradu na koncertu Ajron Mejdna...VFM radiju... VTV televizoru..Glasu Slavonije...ispod svake paštete...i na ovom blogu.

Image Hosted by ImageShack.us
Marijana - I poslastica za kraj. Nekadašnja MISS Universe 2004. godine.

I to je to za ovaj put. Gogo čuvaj monitor i nemoj tolko slinit.
Do slijedećeg predstavljanja novih članova i članica pozdravlja Vas fan club!


Post je objavljen 12.04.2007. u 00:06 sati.