Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stroke

Marketing

Lijepo lice velike guzice

Vesna Parun preživjela je još jednu zimu. Tako bar piše u novinama. Sjećam se priče od prije par godina kako jadnica nije imala novaca za grijanje, te je mogla umrijeti od smrzavanja. Mislim da su se mnogi gledatelji tevea zgrozili točno onoliko koliko je prilog i trajao, jer, koga uopće u Hrvatskoj zaboli kurac za poeziju i kreatore iste. Kada sam čuo za njen slučaj, odmah sam odlučio okrenuti se prozi jer mi je mama tako rekla, a mama najbolje zna što je za dijete najbolje, jel. Nego, da prijeđem ja odmah na stvar : Vesna nije imala dobru prdu i zato danas nema ništa. Dobra prda – dobar život. Točka.

Zašto je nama muškarcima toliko važna njena pr.., pardon, guza? Dobra guza je kao dobra vikendica na nekoj morskoj osami. Kada imaš tu vikendicu i, eventualno, jedan veliki obojani lcd televizor sa daljinskim, onda ti njena dobra guza baš i ne treba. No, sva sreća za ženski rod da većina muškaraca nema vikendicu na morskoj osami, te da nemaju veliki obojani lcd televizor sa daljinskim.

------------------------------------------------------------------------------------------

I tako, svratim ja danas sa posla doma na marendu i bacim dva jaja na tavu. Prije jela požurim se na WC obavit jedan brzi piš. I dok se olakšavam, na vratima kao da čujem tiho kucanje. Okrenem se dva-tri puta, kad ono ništa. Sve se mislim u tom trenutku kako je Speedy bio u pravu neki dan kada mi je preporučio svoju psihijatricu.
I baš kada sam odustao od paranoje, neka nepoznata ruka dodirne mi jaja nježno. E, to trebate doživjeti. Okrenem se kad....sjećate li se možda filma "True Romance" kada Christian Slater u WC-u priča sa Elvisom? Ehehe, ma ne! Nije mi Elvis dirao jaja. Okrenem vam se ja, kad ono Marilyn Monroe. I nisam je ni stigao ukorit što mi dira jaja, a već mi je kitu strpala u usta. Počeo sam se preznojavat, ali ne toliko od ugode, koliko od spoznaje da ću zakasnit natrag na posao, a i jaja na stolu se ohladila.

Samo još ovo da vam spomenem...primjetio sam kako govnolendskim ženama guzice brže rastu nego bruto nacionalni dohodak Istočnog Timora. Svi relevantni guzolozi sa ovog područja potvrdili su mi da ta pojava i nije uopće čudna s obzirom da moderne žene dosta vremena provode u sjedećim aktivnostima kao što su : suvozačica (vozačica) traktora, jahačica konja ili onog velikog balona na pilatesu. Za ove mlađe mi je već i jasnije. Njima je to od previše učenja i meditiranja.

Za kraj, kao pravi vilenjak, svim mojim dragim ženama odlučio sam pokloniti...kurac.

Image Hosted by ImageShack.us

Mala, ova ide za nas dvoje šupljeglavaca...





Post je objavljen 11.04.2007. u 22:22 sati.