Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wizardlady

Marketing

Proljeće od a do ž ( I. dio )

Pokušat ću proljetnom abecedom pokazati što za mene znači proljeće, što sve ono nosi i što sam sve ovih dana radila...

Prvo me je ulovila proljetna bezvoljnost zbog koje mi je trebalo puno više vremena nego inaće da se pokrenem i budem iole produktivna.

Pogledom na moje omiljeno proljetno cvijeće dobila sam želju boraviti vani u prirodi u šumi zbog čega sam sve više i više zanemarivala kućne poslove i nastao mi je pravi proljetni čumez!

Pripremajući se za generalno proljetno čišćenje nisam mogla zaobići proljetno ćaskanje sa susjedom na terasi koje mi je oduzelo više vremena od planiranog pa sam zbog toga ponovno bila "primorana" odgoditi pospremanje.

Drugi proljetni dan čvrsto sam odlučila; nema više odgađanja, kuća mi je u totalnom neredu! 8 je sati ujutro, uzela sam slobodan dan i bit će dovoljno vremena...
Pospremajući i ribajući tako sve što mi dođe po ruku nisam se dala omesti, pa sam isključila telefone i mobitele, pojačala muziku i udri! Nakon 4 sata temeljitog bolesnog čišćenja odlučila sam poljepiti sve stare fotografije u albume ali sam se sjetila da postoji novi način ljepljenja ne upotrebljavajući ljepilo, hmmm, malo čudno zvuči..ali da, postoje photo stickersi pa sam ipak to odgodila dok ne nabavim iste.

Kad sam upalila mobitel memorija je bila puna od poruka i 19 propuštenih poziva, bilo bi previše da sad i o tome nešto pišem, samo ću reči da mi nisu bili ugodni glasovi sa druge strane žice. Osim jednog.... dogovor za proslavu Uskrsa i paljenja Uskršnje vuzmice ( krijesa ). Konačno neka dobra fešta na vidiku. Ali o tome malo kasnije.

Otišla sam zaviriti u sobu svojih čarobnih dječaka i tamo je naravno prevladavala prava proljetna ungla!!! Primila sam se posla uključivši i njih, naravno.

I tako nas troje iscrpljenih ali zadovoljnih učinjenim dosjetimo se da bi mogli naručiti pizzu, što smo sa zadovoljstvom i učinili. I tako izgladnjeli i umorni čekamo,čekamo i tako mi čekamo...prođe več 35 min. nema pizze...prođe 45 min. nema... a u našem gradu postoji ulica S.Radića i naselje S. Radića, mi smo kod narudžbe rekli samo S. Radića i broj, nismo specificirali, ali Bože moj ne naručujemo prvi put!!!
Pogađate! Pizza je otišla u naselje a mi smo naravno u ulici. Odustala sam od svega i skuhala pravi proljetni đuveč sa rižom. :)

Sutradan nakon posla i svih ostalih obveza pročitala sam par blogova i komentirala neke ali napisat nešto, nema šanse ni mira ni pjesme a ni inspiracije...

Bližio se Uskrs, kuća je blistala...a mene lovi proljetna emocija...

Ponovno me lovi proljetna fijaka...







Post je objavljen 11.04.2007. u 18:29 sati.