Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/endimion17

Marketing

Blank again.

Opet me puca nedostatak inspiracije. Vani je stvarno lijepo vrijeme i podvojenih sam osjećaja o tome.

Nekako sam destruktivan zadnjih par dana. Kako, zašto, pa onako kako je i puno drugih ljudi destruktivno. Razmišljaju o nezgodama.
Nedavno sam hodao ulicom i imao sam nekakav "doomsday" osjećaj. Grozna stvar. Idete po ulici i mislite na to kako će vam se pred očima upravo dogoditi nešto strašno. Gledate u pješake na suprotnoj strani ceste i očekujete da će ih upravo sad skupiti auto kojemu se otela kontrola.
Vjerojatno je na to utjecao film Final Destination kojeg sam nedavno pogledao. Ako mi taj film nije izazvao paranoju, onda ne znam što uopće može. Nastavak sam gledao prije par godina, a tek sad početak.
Toliko je strašnih stvari koje vam se mogu dogoditi. Recimo, sjedite na stolcu, pukne mu noga i udarite glavom u nešto. Gotovo. Next thing, you're on a autopsy desk, sliced open, with your brain stuck in your tummy...

Eh da, ovim putem molim dežurne dušebrižnike da se suzdrže od govorenja da sam poremećen i bolestan. Ovo je Internet. Ima puno bolesnijih slika, filmova, tekstova, blogova, web stranica, a internetski humor je normalna stvar. Ako vam se ne sviđa što pišem, slobodno zatvorite blog, neće vam se otvarati nikakvi boxevi. Hvala na razumijevanju.

Bio sam doma za Uskrs. Bilo je OK, samo što sam se iz nekog razloga prehladio te sam skoro cijelo vrijeme bio u kući.
Putem natrag sam gledao u cirrus oblake i mlazne tragove po nebu.

Imam jedan članak koji već otprilike godinu dana leži u draft-u i namjeravam ga skoro objaviti. Čekam neke informacije o zadanoj temi. Trebao bi vam biti zanimljiv, pa ne želim čuti: "Njaanjaa, meni je ovo previše za pročitati.".

Onome kome se ne svidi ću iščupati bubrege i napraviti od njih ovo što je na slici, objesivši ih za spoj bubrežnih arterija i vena s abdominalnom aortom i donjom šupljom venom. cerek

(there goes that internet humor again)


Post je objavljen 11.04.2007. u 16:07 sati.