Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jednazirafa

Marketing

Here I am!

Već duuuuugo nisam pisala ništa o sebi… Pa ipak, to je MOJ blog. Naravno, evo sad…
U ponedjeljak nisam išla u školu jer mi nije bilo dobro… U utorak sam išla normalno, a u srijedu skoro Barbara i ja zakasnile. Nije mi rekla kad imamo školu, a i ona je zaspala, ali smo na (ne)sreću stigle u školu. U četvrtak sam se napoookoooon naspavala! U petak je mama ostala doma pa smo spremale kuću za Uskrs, kao i u subotu. U petak sam išla kod Helene pa sam gledala onaj film «Ljubav je slijepa». Dobar je… Uskrs sam vam čestitala… U nedjelju smo išli kod Antonele i naučila je Marka i mene neku super kartašku igru i sam ju Marko i ja stalno igramo. U ponedjeljak su došli baka i deda pa smo imali roštilj. Mljac! Poslije je došla Helena, pa smo… Ma, bolje da ne znate kaj smo radile…Jučer smo se išli rolati (Antonela, Marcela, Helena i ja)… I napokon smo došli do danas.. Maloprije sam oprala kosu, nalakirala nokte, sad pišem post, pa moram ići spremiti stvari i napisati glupu matematiku i navečer idemo kod bake i dede!!!!!!! JESSSS!!! NAPOKON!!! Ako ste uspjeli skužiti imam novi dizajnček… Kaj velite? Stavila sam pjesmu Rock Steady, ali mi je dosadila, a sad vam svira od Rolling Stonesa: Paint it black (to sam čula na reklami za seriju «reži me»: «Najbrutalnija serija godine koja ne govori o ubojstvu, već o ljepoti»). Ali nema smisla. Kolko sam ja uspjela skužiti: Tip je vidio crvena vrata i htio bi ih pofarbati u crno. I vidio je crne aute i neke cure u ljetnoj odjeći…?! Ma, ko ga šljivi! Pjesma je meni dobra i zato je na mom blogu. I još nešto… neće me biti na internetu do nedjelje, jer se onda vraćam. Trebala bi se naći s Helenom sutra jer ona s tatom ide na posao…

AJDE SAD PAR VICEVA I SLIKICA:


Angelina:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sean:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ronaldinho:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

George:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Bruce:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Brad:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dođe čovjek kod doktora i kaže mu:
- Doktore, boli me cijelo tijelo. Kad dotaknem glavu - boli, kad dotaknem želudac - boli, kad dotaknem noge - boli, kad dotaknem prsa - boli.
Doktor ga pregleda i kaže:
- Tijelo vam je u redu, samo vam je prst slomljen.

Ide Haso putem i vidi Muju koji se sagnuo pored septičke jame i kopa rukama po njoj.
- Bolan Mujo, što tražiš među tim govnima?
- Ama Haso, up'o mi tamo sako.
- Pa što ga tražiš, ne bi valjda nosio tak'i sako?
- Ama znam da sako nije više ni za što, nego u džepiću bilo nekog bureka...

Pita sudac Muju:
- Kako ste mogli pregaziti 52 ljudi?
- Otkazale mi kočnice na nizbrdici!
- Pa zar niste mogli negdje skrenuti?
- Ma, jesam! Lijevo su bila 2 čovjeka, a desno na autobusnoj stanici njih 50! Pomislih, bolje pregaziti ovu dvojicu nego onih 50! I kad sam pregazio prvoga, ovaj drugi, idiot jedan, potrčao među onih 50!



I sad, dok mi ne ostavite barem 111 komentara, nema novog posta!



Post je objavljen 11.04.2007. u 14:16 sati.