Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Scarlett Johansson je najseksi žena na svijetu, a na pomolu je i nova ljubav

JOŠ JEDAN izbor ljepote u kojem je nadmoćno pobijedila Scarlett Johansson - 22-godišnja glumica proglašena je najseksi ženom na svijetu u izboru magazina Glamour, a ovih se dana navodno viđa s Ryanom Reynoldsom, bivšim zaručnikom Alanis Morissette.

Časopis Glamour proglasio je Scarlett Johansson najseksepilnijom ženom na svijetu i tako postao jedan od brojnih magazina koji su u posljednje vrijeme odali priznanje toj mladoj glumici. Slijede je Jessica Alba, Giselle Bundchen, Jennifer Aniston, Angelina Jolie i Mischa Barton, dok listu 20 najseksepilnijih zatvara Kate Moss, sve manje prisutna na brojnim ljestvicama najljepših.

Prema pisanju portala Hollywood Online, Scarlett se odnedavno viđa s Ryanom Reynoldsom, bivšim zaručnikom pjevačice Alanis Morissette. Zajedno su viđeni u restoranu Odeon na Manhattanu te na zabavi u hotelu Carlyle, a njihovi bliski prijatelji tvrde kako je riječ o "romansi u začetku".

Inače, Johansson je ovih dana demantirala vezu s Justinom Timberlakeom, ističući kako su se družili tek za potrebe snimanja njegovog video spota, u kojem mlada glumica ima glavnu ulogu.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Post je objavljen 11.04.2007. u 09:10 sati.