Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetsongsoflife

Marketing

Stafeta....ili nesto slicno

Eto dobila sam stafetu !!!!Ha ha ah ha.....
Salje mi je ...onedaymaybe...


Neznam kako da pocnem....Osoba sam koja voli drustvo punooooooo. Frendovi su mi sve. Sve bih za njih ako su pravi .....Volim ih paziti i cuvati i nikad im necu biti nedostupna...vazda cu naci vremena za njih...makar to znacilo da necu nikad spavati.

Volim svoju obitelj..bilo koji dan nece proci da ih se necu sjetiti ...
Volim slike...puno slikavam...i mnogo mi znace. Cuvam ih.
Najdraza osoba na ovome svijetu ..nemam je ...imam najvaznije obitelj bliza da je ne nabrajam i moje dvije naj frendice Merima i Danijela. Za njih svih bi dala prvo svoj zivot..jer ne znam kako bi zivot bio bez njih.

Imala sam jednu veliku simpatiju ..nikad nismo bili zajedno....ali mi je bilo stalo do njega puno....to sam jedva prebolila i ostavilo je svoje ozilke na mom srcu!!!

Muzika mi je olaksanje za dusu ..kroz nju se opustim i izrazim..kad ne znam kako nesto reci.. pustim pjesmu da ona kaze umijesto mene. Volim sve vrste sve dok su rijeci dobre...ima neke koju nemogu slusati jer me glava od nje boli ..ali kako je moja frendica rekla ne osudeujem ljude koji nisu kao i ja!!!!

Ples, tennis i badminton....to su mi aktivnosti glavne..kad sam ljuta i kad me nesto boli...trcim. Doslovice ne onako da trcim od problema. Vazda ih suocim ali moram prvo provesti malo vremena sama da ne bi koga povrijedila i da bi se isplakala jer suze ne znam suzdrzati a kad pocnem nema mi prestanka.

Volim se dobro obuci i srediti... volim nakita da imam iako ga bas i nenosim puno...nekad se sminkam vise a nekad se nimalo...zavisi na raspolozenje koje mi promijenjivo....male sitnice me mogu razveselti ...a i rastuziti!!!!!!!!

Imam mana ...ali tko ih nema....DVIJE velike!!!!! Jedna je da sma preosjetljiva i da mi se sve vidi na izrazu lica. Nekad mi je pretesko to sakriti i vidi mi se u ocima i osmijehu. Lako me povrijediti i kad me povrijedis tesko mi se oporaviti. Druga moja velika mana je da volim sve da je savrseno ...da je onako kako sam zacrtala!!!!Nekad i najmanja sitnica mi zasmeta....i nazalost radi toga gubim dosta toga sto je vrijedno!!!!!!!!

Moje neke bolje strane su da sam iskrena i da kad nesto kazem to i uradim. Ozbiljna sam kad treba biti a saljiva kad ne treba bit...volim se zabaviti i izaci vanka...reci cu ti ono sto nitko drugi nece (ali samo za tvoje dobro).....

Pisem i sama pjesme da bi olaksala dusu i njene tegove skinula..a nekad i tegove sa srca.

Neznam sto bi jos rekla ....mislim da bi mi frendice mogle reci nesto vise od mene..tako da ako sam sto zaboravila sigurno ce one to dopuniti.
Stafetu saljem dalje ....
amy-_-lee
dertitan
prettycult5

PS Moram vazda reci osobi kako se osjecam..nemogu to sadrzati nekad za sebe...pa i kad to stvarno zelim jer ce me pojesti iznutra!!!!Mislim da me to nekad uvlaci u duboke problem!!!!!!!!!!
Pusaaaaaaaaa



Post je objavljen 11.04.2007. u 01:33 sati.