Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razmisli

Marketing

Aluvijalne Ravni

dobar večer, pišem post. čudesno, apsolutno nepredvidivo i nadasve seksualno uzbudljivo! preije svega želim sretan Uskrs svima koji ga slave i onima koji se pretvaraju da ga slave, a zapravo se samo trpaju. zapanjen sam metikuloznim brojem komentara pod prošlim postom, i nadam se da ću ih i dalje viđati u tako velikom broju. nadalje, u petak idem u Bugarsku, tamo ću bugariti i otkrivati ljepote istočnih krajeva našeg kontinenta (istočno od jaja). ako neko hoće, mogu mu donesti nekakvog sedmogodišnjeg dječačića za permanentnu upotrebu, čuo sam da ih tamo mogu dobiti za cijenu koja je jednaka cijeni kile mrkve. super. o razlogu mog posjeta Bugarskoj ću napisati u nekom od sljedećih posteva; i apsolutno se nadam da ću u toj promiskuitetnoj zemlji pronaći način da se spojim na internet i napišem postčinu.

GOLORUK
dakle, ja sam nekim ljudima obečao da ću napisati jedan mali člančić o stvorenjima koja su nazvana Goloruci. ideja je potekla od Tomija; kojemu je proradila mašta kad je ugledao moj post o kaktusima.

dakle, goloruk. goloruk je stvorenje nižeg rasta, najviše do 71cm. ruke su mu često duge i do 90 cm, i potpuno su kožnate, dok su mu ostali dijelovi tijela obrasli u gustu crno/sivo/smeđu/mjestimicezelenu dlaku. često nose potkošulje, na sebi ili u ruci, koje su znak njihove nadmoći nad područjima u kojima žive. najvjerojatnije ćete ih sresti četvrtkom, u noći polupunog mjeseca, na odlagalištima radioaktivnog ili petrokemijskog otpada. i inače nisu čudni, malo su glupavi kad ih vidite kako bez razloga svijetle u mraku, ali ako ih ulovite dovljno i spremite u poveću staklenku od krastavaca, mogu vam poslužiti kako svijetlo koje se hrani cijepivom. (zaboravio sam natuknuti, hrane se svim vrstama cijepiva, objašnjenje je predugo da bi ga ovdje napisao) prirodni neprijatelji su im kaktusi, koje ne smiju dirati, jer postoji mogućnost da im od njih otpadne dlaka iz ušiju, što može biti veoma neugodno, znam i iskustva, toliko o tome.

slažem se s vama da je ovaj post do sada već predugačak da bi se u njemu bilo što dalje pisalo, ali jebiga, sad sam otkrio još jedno svevremensko pitanje na koje me veoma zanima odgovor, a sam ga nikako ne mogu dokučiti.. što znači riječ dupak? i zašto susjed iz dućana ima nepokrivene dlake na prsima? čekam odgovore, svima želim robota koji četvrtkom želi trešnje, a sebi sretan put i puna uha sapuna! pozdraf+be merry

evo jedan anarhoidni strip koji mi je veoma simpatičan, i pučava ljude barem temelju anarhizma.. nije da sam anarhist, smatram da je dobro da se ljudi ponekad nešto i preko bloga nauče.. molim onima koji znaju o toj temi da mi oproste, ovo se odnosi samo na one bez apsolutno ijednog pojma.
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 10.04.2007. u 21:42 sati.