Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvguide

Marketing

24

Devetog travnja završilo je prikazivanje pete sezone serije 24. Akcijska serija '24' osvojila je ovogodišnju televizijsku nagradu Emmy za najbolju dramsku seriju, a njezin protagonist, starog Sutherlanda sin, proglašen je najboljim glumcem
Na ovogodišnjoj, 58. ceremoniji dodjele nagrade Emmy, održanoj u Los Angelesu u nedjelju navečer, glavni glumac nagrađene serije '24' Kiefer Sutherland proglašen je i najboljim glumcem u dramskoj seriji, a serija je dobila i nagradu za najbolju režiju u kategoriji dramskih serija. Peta sezona inovativne i hvaljene dramske serije 24 jednako je jedinstvena i nepredvidiva kao i sve do sada. Svaka epizoda prati događaje unutar jednog sata stvarnog vremena, dok cijela sezona obuhvaća 24 sata jednog nevjerojatnog dana u kojem likovi proživljavaju nezaboravne situacije.
U četvrtoj sezoni Jack Bauer (Kiefer Sutherland) vodio je operativce Protuterorističke postrojbe kroz najnapetiji dan u kojem su spasili Zemlju nuklearne katastrofe, svjedočili rušenju predsjedničkog aviona i spriječili teroriste da detoniraju atomsku bombu koja bi usmrtila milijune ljudi i zauvijek promijenila svijet.
Peta sezona nastavlja priču 18 mjeseci kasnije kad nacionalna sigurnost dođe u pitanje. Jack Bauer nije mrtav, kako to većina misli. On živi novi život uz Diane (Connie Britton) i njezina sina Dereka (Brady Corbet).




Post je objavljen 10.04.2007. u 21:05 sati.