Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

24 – zaključak

I na kraju odvelo Jacka u – Kinu! Jao ´drugovi´ jedva čekam sljedeću sezonu 24! A cijelo vrijeme je to bilo u zraku, cijelo vrijeme ove sezone ja san tupila i glupila ma gdje su ti Kinezi, šta čekaju, kamo ovo vodi, zašto još Kineza nema jer neće Kinez osvetu zaboravit, o Baueru ´žuto´ ti se piše isl, kadli – eto Kineza u epizodi zadnjoj! Namlatila ga brate komunistička braća - ko vola u kupusu.
Za one koji nemaju pojma o čem´ to ja, evo kratki sažetak: serija 24, glavni lik specijalni agent Jack Bauer (glumi ga Kiefer Sutherland, starog Sutherlanda sin) redovito iz sezone u sezonu spašava svijet od raznoraznih akcidenata, prošle se sezone nešto grdo zamjerio Kinezima a na kraju ove - kosooka braća ga otimaju.
No o Kinezima o tom po tom, sad ćemo se malo osvrnuti na upravo odgledanu sezonu serije 24. Zaključak je sljedeći: iako Jacka Bauera i njegove nabrijane akcije spašavanja ´vascele vasione´ upravo obožavam – ovo je već davno prešlo u sprdačinu.

Tip ubija, kolje, davi, sjecka i muči, sve neprijatelje ljudskog roda i one koji mu se u tom trenutku takovima učine pa bili mu to i mater, sestra, brat ili žena. A ako se pak ispostavi da ´teroristi´ na posljetku ipak nisu bili teroristi – a jebiga! Zajeb se desi svakome
- ´škužaj prijatelju šta san ti iskopa desno oko, izbija mijur i zacvrljija muda ali mislija san da si terorist i urotnik i ko ti je kriv šta si bija na krivon mistu u krivo vrime´.
Naravno, tada ovaj nabubani američanin i patriot, domoljubnom Jacku sve oprosti i postane još bolji prijatelj i kolega.
Ne shvatite krivo, i dalje je to prokleto dobra i nabrijana serija koju ću i dalje naprosto gutati jer uživam u adrenalinu, ali brate šta su ´prećerali´ to nije normalno! Samo se čekao trenutak kad će Bauer na svojim rahitičnim američanskim prsima razdrljiti onu kariranu košulju i ispod otkriti - veliko S i crveni plašt!
Jebate, tip vlastoručno tamani cijele terorističke organizacije i još leti, roni, skače, jebaje, priča s bogon, očima probija beton i usto spašava mačke sa stabla. A ako treba ući u zapečaćenu nuklearnu podmornicu u kojoj je trenutak prije cijela posada potamanjena nervnim plinom i ako ste mislili da bi to Jacku moglo predstavljati majušan problem - nema frke! Scenaristi će bez problema jednog mornara IPAK ostaviti živog, jer on je kao otporan na plinove (mama hranila makedonskim pasuljom aka ´gravče na tavče´), koji će Super Jacku na posljetku otvoriti stražnja vratašca podmornice e a da bi Spasitelj Jack ušao, potamanio novi set terorista i ponovo spasio cijeli svijet. Hvala mu.

Mislim, čista iskompleksiranost američanske nacije poslije 11.09, nemaju prave pa proizvode celuloidne superjunake šta spašavaju svijet - a di si bija prijatelju kad je rušilo Blizance?
Jack, volin te obožavan te patin za tobom i sve tako, ali ko´ što i ti nama izbijaš zdrav razum, dabogda ti komunistička braća u novoj sezoni – izbila bubrige.
(a ja obećajem da ću gledat ;0)

Post je objavljen 10.04.2007. u 20:29 sati.