Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svejekolani

Marketing

Sreca i tuga u istom trenutku

Ovaj tjedan ostaje ujedno i najsretniji i najtuzniji u mom zivotu. Skoro godinu dana trazim posao koji ima bar malo veze s mojom strukom, ali kako se sve svodi na veze i poznanstva, redovito sam ostajala kratkih rukava. Napokon se to promijenilo i svi moji napori su nagradjeni. Dobila sam posao na recepciji super hotela u Splitu. Nije bas struka, nije ni za stalno, ali presretna sam sto se napokon vrecam u urbanu sredinu, medju svoje prijatelje i sve one lipe stvari koje veliki grad pruza.
Kako ja zivim u malom miszu ta se prica relativno brzo procula, onako u jedan dan pa su zlobnici zarobljeni u selu poceli svasta pricati o mom buducem poduzecu!
Sve da je to i istina, boli me K...., da prostite, ja odlazim!
Propisno sam to proslavila i sad su u tijeku pripreme za selidbu, jedva cekam.
I dalje radim u kaficu jer mi je potrebna lova za ocetak novog zivota, a i sef mi je predrag, previse puta mi je pomogao kad nitko drugi nije htio, pa sam odlucila radit do petka.
Kako su proteklih dana bili blagdani, promet i rad su se povecali X puta. Tako je dolazio i ON.
U subotu mi je cak doveo i djevojku. Ja bar mislim da mu je to djevojka. Ne znam kako da se ponasam. U njegovom prisustvu mi ispadaju boce i case, proljevam kavu na sve strane, a on ravnodusno pijucka pice i ruga mi se na nespretnosti. Danas je opet dosao. Radi. On kad radi nikad ne dolazi. Opet sam sve isproljevala, bilasam toliko luda da sma mu rekla da vise ne dolazi- Znam da je to greska, ali nisam znala sta da vise radim. On se nasladjuje. Ja sam totalno luda za njim, cak i umisljam da me gkleda, da mu je stalo, da dlozi zato sta sam ga ostavila zauvijek. Inace sam cvrst kao stijena kad donesem odluku,ali nesigurna sma svaki put kad ga vidim. Najradije bi mu e bacila u narucje i bezuvjetno predala,......
Ima jos sokova. Njegov najbolji frend koji me niakd nije simpatizirao, a ni ja njega, cesto navraca u kafic i poprilicno smo se skompali. I vise nego skomapali, amli me bari i to otvoreno. Rekla sam mu, nista od toga, ali tako je privlacan, Boze moj!
Znam da bi avantura s nji bila idealna osveta, ali ujedno bi Njega izgubila zauvjek. Nijeda je ovako moj, ali jos uvijek mi e vraca i od milijun kafica kraj kojih prodje dok radi, ipak dolazi k meni na kavu....
Mozda sam luda i naivna,ali jos se nadam,....


Post je objavljen 10.04.2007. u 20:25 sati.