Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okruglalopta

Marketing

11.4.2007.

Burscough – Fleetwood 1 (1.75 @Bwin) 6/10

Burscough je trenutno drugi na tablici Unibond Premier lige, imaju isti broj bodova, ali i utakmicu vise od prvog Wittona. Burscough je i najbolja domacinska momcad lige s omjerom 13-5-1 i gol razlikom 43:13. U posljednih 6 domacinskih tekmi zabiljezili su 5 pobjeda i jedan remi, protiv 10. Ilkestone Towna, druge najbolje gostujuce momcadi u Unibondu koja se vec neko vrijeme hrabro i sve uspjesnije pokusava probiti do play-off zone (Ilkestone je prije te tekme doma rasturio 9. Whitybja, a u ponedjeljak su u gostima pobjedili i 8. Matlocka, tako da se radi o vrlo dobroj ekipi), a i Burscoughu je tada nedostajalo i par ozlijedjenih igraca (sada se vecina njih vratila u momcad).

Fleetwood je trenutno na 7. mjestu, bore se za play-off mjesto, ali domacinski poraz protiv predzadnjeg Radcliffea u ponedjeljak ih je vratio par koraka unazad. Inace u gostima nisu bajni, omjer im je 5-7-6 uz negativnu gol razliku 27:32. Zadnju gostujucu tekmu su doduse izgubili jos 2. prosinca, gostujuci omjer u tom razdoblju im je 3-4-0, ali ruku na srce, kad bacimo oko na tih 7 tekmi, dakle na suparnike, vidimo da nitko osim posustalog Telforda (kojem su uzeli bod) ciji igraci se ne sjecaju kad su zadnji put nekog pobjedili nije niti blizu play-off zone. Mislim da je doslo vrijeme da Fleetwood dozivi prvi gostujuci poraz nakon dugo vremena.

Fleetwoodu ce ovo biti cetvrta utakmica u 9 dana, Burscoughu treca. To nikako ne smijemo zanemariti jer je Fleetwood u ponedjeljak ipak doma izgubio 0:3 od predzadnjeg Radcliffea koji nema nikakve sanse za ostanak u ligi, a Burscough je ipak uspio izvuci remi kod 12. Ossetta kod kojeg vec trecu sezone zaredom uzima samo po bod.

Treba spomenuti i suspenzije – Fleetwoodu ce nedostajati dvojica standardnih prvotimaca, Pond i Grey (imaju, btw, i par ozlijedjenih igraca), koji su im, kako je lijepo kad se mozaik pravilno slaze, nedostajali i u ponedjeljak kad je Fleetwood svojim navijacima priredio najneugodnije iznenadjenje sezone. Burscough nema suspendiranih igraca. Sto se nedavnih transfera tice, Burscough je u posljednih par tjedana doveo trojicu novih igraca, dok Fleetwood ocito trenutno nema love za soping, pa su uspjeli tek posuditi jednog igraca na mjesec dana.

Volim i ja i ove neke blesave podatke – primjerice, prije tjedan dana je livada Burscougha dobila zeleno svjetlo u slucaju da udju u Sjevernu Konferenciju. Pa nece valjda rastuziti navijace u ovom delikatnom trenutku.

FT 4:1



Post je objavljen 10.04.2007. u 17:30 sati.