Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inchica

Marketing

Živjeti život..to je nešto

Hej ljudi dugo me nije bilo čak od uskrsa.Hvala vam na komentarima ostavljajte ih i u ovom postu puuuno.Da vam po prvi puta malo napišem nešto o svom danu.Danas mi je bilo super.Ja Ružica i Monika bile smo na graničaru, nije bilo baš ništ tako posebno, al eto malo smo se rolale i igrale nogoment (ak se može tako nazvat).Monika je brzo ošla kući jer ju je "bolio stomak"
samo hoće ić kod one neke svoje tete nene nane kak se već zove nemam pojma.Šta sam ja tamo vidjela, a joj...ne mogu vijerovat da se to zove trening...A najbolje mi je tjeloviježba....trener im kaže da trče na mjestu..a oni rade neke čučnjeve..
A najbolji mi je mali Crnjac... dok oni tamo zabijaju neke penale..hehe...on se valja ko neki luđak cijeli trening...a trener...nije ni skužio....Rolale smo se kod takozvane "nove kuće" što je zapravo zgrada...A neki me dan petar i krajinović nešta zezali ...bilo im dosadnoooo..a ja nisam ni skužila da su to oni..Ja mislila Ružica!Vidim ja na mobitelu 2 poruke primljene..prva..neka glupost neka pjesma nisam ni skužila šta je to...2. poruka : e sory zbog onoga to je bila zabuna..oš se ić rolat..Ja sam mislila sory zbog one gluposti u 1. poruki i da je to zabuna jer ona ima 2 mobitela..a jedan broj nemam.I dobro sad kaže meni taj nepoznat broj (takozvana ružica) da dođem kod stare škole za 10 min..i odem ja tamo a ono petar i marin se ctamo nešta bezuspješno skrivaju.I pitam ja njih jeste vidjeli ružicu.oni kažu ne i počnu se tamo valjat od smijeha.Na kraju je ispalo da su to bili oni.A ona pogreška od ružice je bio neki nesporazum u školi da je ona rekla da sam ja rekla da je on reko itd......
Na kraju sam ipak ošla kod ružice a oni dečki su nas da se iskupe pozvali da se idemo tamo rolat u park.
Ugl. bilo je ok, nije mi dan bio dosadan malo smo se provozali i onda sam morala kući.Ostavite mi i u ovom postu puuuuno komentara pa ću i ja vama.Ja mislim da za ove praznike trebam iskoristiti vrijeme u zabavi, a ne ga potratiti na nešto bezveze kao komp, samo jednom se živi i taj život je dar a naše je da ga živimo.I u tom smislu mislim na druženje s prijateljima,da se malo više zbližimo s njima ili steknemo nove, izgraditi si novi život, zanimljiviji i bolji,izazovniji i društveniji, ja mislim da je to ono što trebam.I svaki put kad dođete na ovaj blog sjetite se da ja živim život u najboljem mogućem smislu, POZZZZ.


Get Your Own Quiz!, More Quizzes
















Post je objavljen 10.04.2007. u 15:45 sati.