Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rebekica89

Marketing

CRO was great !!! !!! !!!

Pozdrav svima!!! evo, jucer sam se vratila s CRO...i morem vam reci da je bilo fenomenalno osim par glupih nesporazuma!!!
Evo,znam da vas zanima kaj bum sad sve tu napisala i izjavila u ovome postu pa idem malo napisem kaj smo sve (ne)pametnga radili kad sam bila doma... Wish u a nice reading wink

Stigla sam 31.3. negdje u 14.30h u pribislavcu i isla sam odma k frizerki na farbanje i sisanje...a rezulata vidite na slicicaj...uglavnom sada sam smeda i jako sam zadovoljnayes !!! A i svi mi govoriju kak mi ta boja dobro stoji i da sam potpuno drugacija osoba!
A onda navecer sam isla s lanom u Coloseum...prvo smo bile malo u paladinu a onda smo se kasnije nasle s alenom u lukom u Coloseumu...bilo je suuuper!!! jako smo se zabavili i tam sam srela svoje drustvo iz stefanca!!! I kad sam ih vidla, sam bila jako happy !!!kiss A luka i alen su nam stalno bambuse narucivali yes,mislim da su nas htjeli napiti al nisu mogli!!! a luka je onda govoril da sam se napila,al znam da se nisam....jer vjerujte mi,znam kak je meni kad sam pijana...hehehe!

A onda ove ostale dane sam znala iti s lanom malo na pijacu u grad...i isle smo malo do stefanca ,do barbare pa onda u b2 ka sam lani malo pokazala kak je u stefancu!

A u cetvrtak sam pozvala drustvo s stefanca k meni u pribislavec...al na kraju je s toga ispala mala festica...hihi...dosli su barbara,benjamin,matija,sejla..a i lana, kojoj je matija dal novoga nadimka BAMBII (lol) je vec bila tam...a onda kasnije je dosel barbarin matija!!! Bilo je dobro....osim ka su jedno vrijeme i neka sranja bila itd. al sve u svemu je bilo dobro!!! prvo smo pili sangriju i bambuse...a onda sam donesla votku ka smo dum-dume pili...mislim svi osim mene i sejle jer je meni slabo od votke jer ju ne podnosim bas...a onda su jos beny i jos neko isli po 2. votku pa su i to spraznili...a onda su kasnije isli po BACARDI RUMA s 37,5% alkohola...a to su sam 3 ili 4 osobe pile...tak da mislim znate u kakvim stanju su te 3 ili 4 osobe bile!!! hehe...beni je na kraju zaspal pre WC-skoljki...barbarin matija nas je samo nagovarjal ka bumo ja i sejla plesale s njim...a jedva je hodal...i to vam je bilo to...Matija, nas dobar sofer je sve zive i zdrave doma tpeljal...a drugi dan su dosli beny i matija k meni matijinoga mobitela trazit(LOL!) al naravno da nije bil kod mene!!! a gdje ga je onda nasel..hmm..nisam ga pitala,al uglavnom ga je nasel!....i to su tak dosli ka nisu prije javili..a ja i lana smo se bas stale...i onda znate kak smo mi 2 izgledale bez sminke...heh

A u sub. nisam bila na vuzmenki,nego sam isla s lanom malo u Coloseum...isle smo prvo malo s Acijom u kocarnicu,onda u Paladin a onda tek u Coloseum!!! Bilo je ok...a na kraju je bila neka dosadna muzika pa smo odlucile iti doma...a kad smo bile u Coloseumo smo isle malo van jer su nas decki stavili i isli van pit...pa smo i mi onda disle i najebalo smo...heh!!! I onda sam pre lani spala...dok smo dosle k njoj smo isle jest jer smo bile jako,jako,jako gladne...to ste morali videti...tak smo bile kaj neke trudnice..prvo slano,onda slatko...al uglanvom sam se jako lijepo pre njoj naspala...hihihi...decki morete biti ljubomorni...i bas je bilo HOT...mislim lana i aco znaju na kaj mislim...!!!

A u ned. sam isla malo s matijom i filipom u shamp...bili smo samo 1 ili 2h tam pa smo dale zaplovili u grad....matija i filip su bili bas sexy jer su imali odijelo....bas su bili HOT....hihi!!!

A zadnji dan sam bila malo kod bake...a ujak zeljko mi je obecal da me bude s njegovim novim motorom malo prepeljal....bilo je fenomenalno jer se vec dugo nisam peljala na motoru...sam je bilo malo sjebano ka mi je bila kaciga pre velika pa mi je to smetalo....al glavno da sam se kak treba prepeljala sa svojim najdrazim ujakom!!!rofl

I tak je brzo proslo vrijeme i morala sam se nazad vratiti u Austriju...al mi je bilo jako,jako,jako lijepo i super domeka!!! yes


I evo...to kaj ste cekali....SLIKE SLIKE SLIKEEEEEEE !!! !!! !!!







Post je objavljen 10.04.2007. u 13:40 sati.