Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naldor

Marketing

...praznici...

ovako...bili su naporni...kao da i nije bio Uskrs!
u subotu ranom zorom smo se Matija, Zlatan i ja uputili prema Osijeku!!!
svrha puta je bile- vjenčano prstenje za Matiju i za mene!!!
prešli smo dosta zlatarnica...ali ništa što bi se nama svidjelo!!!
na kraju smo otišli do lika koji sam izrađuje nakit...od svih plemenitih i ne plemenitih kovina...i dali mu slikicu koji prsten hoćemo....to je vrlo teško za napravit.....pa sad ovo ...pa sad ono..... pa jel ne bi neki drugačiji....pa ovo ...pa ono....da bi nam izradio probni koji nam se nije ni naj manje svidjeo....i poklonio ga Matiji ..."za Uskrs" ....jer šta će s njim.... ( bolje da je meni napravio probni-ja nosim prstenje-a Matija ne puknucu )
i tako da smo mi na kraju odlučili...naravno...ništa drugo nego lotr tema....thumbup...mada je i onaj sa slike bio na foru, ali nije imao slova,...a sada će imati!!dead....ja već imam takvog prstenja na rukama....tak da se naće kužit koji je vjenčani burninmad - no nema veze , bitno da mi znamo!
što se tiće ostalih stvari...kupili smo salvete, neki vatromet za tortu, posudice za svijeće ( staklene posudice u kojima ce biti narančasti pijesak i kamenčići, voda i plutajuča svijeća nut ) naravno velika količina novca je otišla na neplanirano .....a to su naravno ...................... perlice i repromaterijal
Matija i Zlatan su dobili mlade dok sam ja birala...
pa smo onda išli u trgovinu ribičke opreme,....gdje su oni dugo birali....jer su na Uskrsni ponedjeljak išli na takmičenje sa lijeskovim štapovima rofl !
zatim smo išli doma!- poslije smo išli vanka....bilo je ok!
u ndejelju obilazak rodbine....
ponedjeljak ...kad su se dečki vratili s pecanja ...popili kavicu,...i opet na pecanje....tu su poveli i mene...ali nisam baš imala društvo, ( pošto je Sanja morala raditi)....pošto oni odu daleko uz rijeku,....a je se stacioniram na jednom mjestu.....i tamo sam skroz.....( pecali smo s tim njihovim štapovima od lijeske...i bilo je baš fora thumbup )
da bi se svi skupili oko mene ,...prije polaska doma,...i zaključili da sam ja izlovila ribu ( onu ko dlan veličine) rofl smijeh naughty yes cerek hahahahahahaha- ali kao to su male,.....nema veze što su male ali je tu količina!!!!!!!!smokin
Aleksa se gadno najeo....on obožava ribu!!!! njami
toliko o praznicima.....
pozdrav svima!!mah wave

Post je objavljen 10.04.2007. u 11:20 sati.