Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Hoće li Gotovina puknuti po Jarnjaku?


Schoenbrunn_Peratovic
Autor 45 linesa u obilasku dvorca Schönbrunn


Sljedećih ću se dana pozornije posvetiti analizama najnovijeg zapleta u slučajevima generala Gotovine, Markača i Čermaka.

Čini mi se nezaobilaznim posvetiti dužnu pažnju proročanskim komentarima na post Račanova Vlada i optužbe protiv Gotovine:


Cicak ne shvaca da taj incident je oslobadjajuceg karaktera za Gotovinu. Iz ovog incidenta se jasno vidi tko je imao vlast na oslobodjenom teritoriju, jer ako je jedan obicni policajac mogao zaustaviti Gotovinu, onda zasto nisu policajci pod Jarnjakovom komandom zaustavljali pljackase koji su nosili vojnu odoru? Cicak ne stiti Gotovinu sa neobjavljivanjem dokumenta, nego stiti Jarnjaka. by Cickolina 05.04.2007. (00:15) - #


Jarnjak može kokodakati koliko hoće, ali kad isplivaju dokumenti iz Bosne, npr. ''OA'' SITO, ili ''LJETO 95'' koje idu potpuno Anti u prilog? Nekomu će omča biti zategnuta oko vrata.!!
Što bi Ante čuvao državne interese, kad ga je ta ista država locirala i poslala u Haag, ili što bi je čuvali branitelji koji su namagarčeni i prevareni od te iste države?
Ante nije vodio privatni rat, a Bogami nitko ni od nas, a sad smo na nišanu domaćih izdajnika i međunarodne EUtanazije.
Vlast, odnosno pojedinci, koji su mutavi, gluhonijemi a uz to i bahati, doveli su Hrvatsku do kolapsa.
p.s.
@ Kunem se, da ja nisam slao ljude iz MUP-a i SZUP-a u Bosnu @ ali zato znamo tko je, a i sito im je bilo šuplje pa se zagubilo dokumenata @@@@ by Muderiss, 05.04.2007. (10:14) - #


Tocno tako - Grupa koja u MUP-u "prikuplja" dokumente kao za pomoci Markacu i drugima ustvari pomaze Jarnjaku, da nesto po Jarnjaka kompromitirajuce ne iscuri, a ne generalima ! A ova biljeska iz veljace 2003. godine pokazuje i dokazuje svu bijedu politike i bijedne jadnike iz MUP-a ! Takvima se ne bi smjelo dopustiti da hodaju ulicom u kojoj policija ima svoje prostorije, a ne gurati ih po izbornim listama i to kao nositelje kao ovoga mandrila Ostojica koordinatora suradnje sa Britancima (odvratno, sramotno, ljigavo, izdajnicko.....), a i ovu bijednu nepismenu policijsku seljacinu od Cestara drzati na mjestu nacelnika krim.policije u Puli ! by Rengen, 07.04.2007. (15:51) - #


Rengen -- Odlična percepcija

Jarnjaku se tresu gaće i bavi se podvalama, umijesto da je ''dilere'' onemogućio u zločinu nad braniteljima. Duboko sam uvjeren da ima njegovih ''prstiju'' i među onima koji će svjedočiti ''u korist'' Gotovine.
Vjerujem da će Gotovinu pritiskati za Mrkonjić, nad kojim Ante nema nikakvu odgovornost, a to je vrlo lako dokazivo.
Nije slučajno Jarnjakova medijska prozivka, došla baš u ovaj trenutak :)
Ivan Jarnjak ne vjeruje da je Gotovina njega prozvao kao odgovornog. - Ne vjerujem da će general Gotovina dopustiti da se optužuju njegovi suborci - rekao je glavni tajnik HDZ-a i ministar unutranjih poslova za vrijeme operacije Oluja.
Nije Jarnjak sam osmislio ovakvu obranu, imao je pomoć, dakako od nepismenih seljačina kao što je i on sam. by comment, 09.04.2007. (21:45) - #

Peratovićeva vrapčanska bojna





Post je objavljen 10.04.2007. u 03:04 sati.