Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

NOVI SINGLOVI

Puno novih singlova, neću previše duljiti oko komentara, da ih mogu predstaviti što više.

ARCTIC MONKEYS Brianstorm
Odličan najavni singl novog albuma, koji sam predstavio u prethodnom postu. Arctic Monkeys trenutno su vodeći indie rock bend na sceni. Nisam u recenziji albuma stavio ni jednu pjesmu s albuma, namjeravajući predstaviti ovaj singl danas, pa nadoknađujem to sada. Pjesma je ovdje.
Arctic Monkeys - Brianstorm.mp3
OCJENA: -5

MIMS Like This
Od svih rap/hip hop pjesama koje se trenutno vrte po radio stanicama, ovo je definitvno jedna od najboljih. Nakon This Is Why I'm Hot, koja je osvojila američke top liste, Like This je nametnuo ovog repera u jednog od najzanimljivijih koji su se pojavili u zadnje vrijeme. Uz novog Redmana najbolji rap/hip hop joint koji trenutno možete čuti! S albuma Music Is My Saviour, objavljenog prije 2 tjedna.
OCJENA: 4

TREY SONGZ Wonder Woman
Još jedna pjesma iz Timbalandovog tima. Pjesma je producirao Danja, ali iako podsjeća na neke druge aktualne, pjesma zapravo nije loša i odlično je prilagođena izvođaču. Album Trey Day najavljen je za 12.lipnja.
OCJENA: 4

BOBBY VALENTINO Anonymous
Za razliku od Wonder Woman, ova se pjesma ipak previše ponavlja u odnosu na neke prethodne produkcije Timbalandovog tima, a ni interpretacija nije baš na mjestu. Pjesma najavljuje novi album, Special Ocasion, najavljen za 8.svibnja.
OCJENA: -3

ROBIN THICKE Can U Believe
Nemam zamjerke na pjesmu. Odlična je, zanimljiva i atmosferična. Eventualna zamjerka (ako se to tako može nazvati) je što Robin Thicke na ovoj pjesmi zvuči kao Justin Timberlake. Pod tim ne mislim da sliči. Na nekim mjestima ne može se pronaći razlika koliko im na trenutak glasovi zazvuče identično. S albuma The Evolution of Robin Thicke, objavljenog u listopadu prošle godine.
OCJENA: 4+

EVE ft. SWIZZ BEATS Tambourine
Ne mogu se odlučiti ponestaje li Swizz Beatsu inspiracije ili je Eve izgubila onaj svoj x faktor. Pjesma počne zanimljivo, i to što nema pjesmu podijeljenu u dijelove i nije najgora stvar. No već kod polovice utopi se u neprestanom ponavljanju. Tamo negdje pri kraju postane potpuno dosadna i nezanimljiva. Novi album Eve najavljen je za nadolazeće ljeto.
OCJENA: -3

LUDACRIS Slap
Ludacris je zapravo inače od boljih repera, ali ova pjesma nije ni po čemu posebna ili zanimljiva. Doduše ima zanimljiv i neobičan tekst, međutim nije mi baš uvjerljivo kad dolazi od Ludacrisa. Pjesmu su producirali The Runners, a dolazi s njegovog albuma Release Therapy, objavljenog 26.rujna prošle godine.
OCJENA: -3


Post je objavljen 09.04.2007. u 18:43 sati.