Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

sve je lako kad si mlad

zbrkane misli roje mi se u glavi...

Plavo ljeto, suze na jastuku
Sve je sad iza nas
Zrele trešnje, njena Amerika
Još i danas čujem njen glas

Plavo ljeto, pijesak u očima
Ona gleda moj dlan
Bijele ptice nose mi nesreću
Ona priča sve što već znam

Kalifornija, to je bio njen san
Kalifornija, coca cola i sjaj
Kalifornija lude noći za nas
Kalifornija samo ona i ja...

hehe... da... nemojte obraćat pažnju na mene, nisam sva svoja ovih dana... uopće nisam... nije to baš dobro...
kako je dobro biti mlad. mlad i lijep. lijep i lud. lud i pijan.
e još jučer sam mislila da nije moguće biti umorniji od života. bilo mi je dosta svega... jednostavno, znate ono kad osjećate kao da vam ljudi doslovno sišu svu energiju koja vas pokreće i na kraju ostane od vas samo prazna olupina... e, pa... jučer je bio olupina day.
al... ne bi vjerovali kako se drugi dan može sve promijeniti... i to bezveze, mislim bez razloga. ... možda je razlog to što sam dijelila krevet s najjebenijom tetkom na planeti wink ili možda zato što mi je prva rečenica koju sam danas izrekla bila: '... ..... i ja sad moram pit kavu na terasi??' hehe... jebiga, lagodan život nosi posljedice.... kod mene je izbirljivost smokin
kako je dobar osjećaj kada one jutarnje, pospane sate provedete s nekim dragim umirući od smijeha i usput planirajući kako ćete kad ćete bit na moru pobjeći s čamcem u neko mjesto blizu, samo zato da bi vidjeli određenu osobu kako na svoje bogovsko, nauljeno tijelo navlači šlauf u obliku patkice dead primamljivo, indeed.

pa eto... mislim da ću se sada pokupiti i otić radit' nešto skroz nepotrebno. samo... ne znam još šta, al nać ću ja nešto. uvijek nađem mouthwash možda bi trebali i vi napraviti isto... lijep je dan a tu i tako nemate ništa pametnog za vidjet.

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 09.04.2007. u 13:15 sati.