Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/clea5

Marketing

..:.luda srijeda.:..

..:.Danas je bIlo zakon baš faI.:.. Da u deset sam bila več u Čakovcu sa lIter i pol vIna u torbIcool.:.. Naravno, samnom su bIlI još I llena I Mashad kojI je u torbI Imao Isto lIter I pol vIna, ali još I trI Pana IlI kaj večthumbup.:.. PIlI smo u parku baš ZAKONparty.:..
..:.Ja I Mashad ko pa drugI spIlI smo samI lIter I pol čIstog bIjelog flašeranog vIna u roku od jene I pol vurenut, a po potu dok smo IšlI na nultI sat (ono od grabe do grabe kaj se razmemo) smo spIlI još I jenu pIvIcudead.:.. llena je spIla samo jenu pIvIcu.:..
..:.Ja sam blago rečeno bila prva pIjananono, alI sam ktome I največ spIla.:.. Da ..:.IDEŠ.:.. Dok sam ja došla u školu počelI su prolemIheadbang.:.. Nina dok me vIdla je skoro pa I dole palanamcor.:.. Hvala bogu pa taj nultI sat nIsmo ImalI jer profesorIce nIje bIlo.:.. DošlI smo van tam do klupIcI de je Mashad odma odpral još to treču pIvIcu.:.. Naravno I ja sam je pIlazujo.:.. Mela sam čas jer nultI I prvI sat nIsmo ImalI, a drugI I trečI sat ImalI smo tjelesnI.:..
..:.Dok sam došla v slačIonIcu s Mashadom i llenom naravno jer je ona pazIla na nas dva pIjanca, pokušala sam se streznItI jer sam na tjelesnome štela IgratI košarkulud.:.. Legla sam na klupu u slačIonIcI, a torba mi je bIla pod glavom, onda sam je stavIla dole.:.. Ležala sam nItI pet mInuta.:.. Da, da.:.. Morala sam se statI jer sam osječala da mI nIje baš bajnono.:.. DIšla sam do WC-a naslonIla se na vrata I odma sam rIgala ..:.F.U.J.:.. Da sam bar samo jednom NE nego trIputmad.:..
..:.E sad mi je več bIlo bolje, alI kad sam došla do klupe I htjela torbu premjestItI na drugu klupu dogodIlo se još nešto.:.. Premjestila sam torbu, alI kad sam je pustIla ona je pala na pod.:.. A sječate se što sam u torbi donjela u Čakovec.:.. Da, flaša od lIter I pol crvenoga vina je puknulaheadbang:madheadbang.. Dok mi je torba pala ja I Mashad smo se samo pogledalI.:.. Zdigal sam torbu, a Ispod je več sve bIlo mokro sve je teklo, Mashad je odnah počeo van vadItI staklo, a ja knjIge.:.. Hmmm, sve mI je bIlo mokro I nIšta od košarke jer mI je oprema bIla mokra, a I crvene boje od vInaburninmad.:..
..:.llena mI je odmah pomogla da sve to počIstImo jer je vIno bIlo po skoro cIjeloj slačIonIcI... Sve smo počIstIle I namIrIsale.:.. Kad smo bIle gotove vIdjela sam da Imam I malo krvI na sebI mIslIm na rucI, alI to nIje bIlo nIšta prema Mashadu kojI sI je razrezal prsta I kojemu je krv kapala na podeek.:..
..:.Ali najbItnIje je to kaj je to nItI jedan provesor nej vIdel, alI nItI skužIlthumbupthumbupthumbup.:..


..:.Da još nekaj kaj se slučajno nete splašIlI to je bilo u Srijedu 04. 04. 2007.g za zadnjI dan škole prIje Uskrsa, alI sam tek danas objavIla.:..wavepartywave

..:.Još bI nešto dodala, htIjela bI se IsprIčatI jednoj osobI koju sam IzvrIjeđala.:.. Još jednom velIm da nIsam tak mIslIla I nIsam bIla trIjezna.:.. Ta osoba ako kojIm slučajem dojde na moj blog bude znala da se Ide za nju.:.. MOLIM TE OPROSTI MI!!!.:..

Post je objavljen 09.04.2007. u 13:36 sati.