Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturaleblond

Marketing

I NAPOKON NOVI POST

mahwavemahwavemahwaveEj ljudi. Evo ja sam se dobro najela za Uskrs sad sam spremna za pisanje novih postevasmijehnjamipartysmokin!!!
E pa evo da vam ja prvo ukratko ispričam kak mi je bilo na uskrs.
U subotu mi je došla teta iz Čakovcathumbup. I pošto je došla sa busom ja sam išla po nju na autobusni kolodvor. I onda je sljedeči dan bio Uskrs. Ujutro sam se probudila pa smo se svi nažderali ono kak to več ide. Onda sam išla na misu sa starom. A usput smo sreli malu Matičku i tetu Jasnu(Petrinu staru). Trebala je ić i Petra ali je njoj bilo zlo i bolila ju je glava. Misa je dosta brzo završila. I kaj da vam još pričam nisam niš posebno radila.
A sad sam malo prije igrala Sims 2 i onda sam se sjetila da bi mogla napisat novi post.
E da! Moram vam reč kaj je bilo zadnji dan u školi. Prvo smo pisali lektiru. Nadam se da ču dobit neku dobru ocjenu. A onda nas je usmeno pitala o likovima iz knjige i iz toga sam dobila 4. Onda sam iz engleskog morala pistat extra homeworknamcorbangheadbangmadburninmadpuknucu a iz toga ču dobit naravno 1.
Onda smo imali matku i iz toga nam je donjela testove i dobila sam 2smijehpartysmokinyesnutnaughtymouthwash. Meni je to dobro zato kaj inače dobim 1.
A poslje toga nam je profa donjela testove iz kemije. Iz toga sam dobila 4. Naravno ni jedan zadatak nisam sama rješila. Sve mi je Anica rekla zato kaj ja nemam pojma tu jebenu kemiju i niš ne kužimnamcornamcornamcor!!!!!!!!
Poslije smo imali vjeronauk ali meni i Doeji se nije dalo ostajat pa smo zbroisale. Tak i tak su ostale sure imale njemački a nama se nije dalo ostat zato kaj bi imali sa akačimabangzaliven.
I u srijedu sam još poslje škole sa Dorjom išla u City Centar i bilo nam je zakon. Dobro ja sam ju malo sramotila ali nama veze. Dorja mi to sigurno oprašta! Jelda Dorja????yeswink!!!!
I evo to vam je to od mene.
I PUNO vam hvala na onolko komova.
PUSEEEEE SVIMA kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
JA IDEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111mahwavemahwave

Post je objavljen 09.04.2007. u 11:19 sati.