Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dancingonthegraves

Marketing

HA!

evo izvukla sam par tekstova o lavovima u horoskopu i usporedila ih samnom...ono crveno je ono s čime se slažem!

Ponašanje s novcem
LAV - novac služi za to da si priušti sve što želi
Lavovi vole ljepotu i bogatstvo i stoga su uvijek u misiji pronalaženja svog mjesta u poslovnom svijetu. Riskiraju ako im okolnosti idu u prilog i jako mrze gubiti, a privlače ih kockarnice i sav taj glamur oko njih. Lavovi su obično dobri kockari sve dok se ne umiješa njihov ego i odvede u loše poslovne odluke. No oni će uvijek zaraditi novac jer ga žele i znaju trošiti. Upravljanje novcem dio je njihova raskošna života, u kojem će partner zbrajati račune. Ako upadnu u dugove, Lavovi će se spretno znati vratiti na pravi put - u banci će podići kredit za podmirenje dugova jer su ponosni i mrze posuđivati od prijatelja. Njihov tajni recept za uspjeh je darežljivost. Drugima posudi i zadnji novčić, a onda nađi način i opet ga zaradi. Moto – novac treba trošiti da bi ga se više imalo.


Romantična strana
LAV
Ključne riječi: Vodeća uloga dok zavode, laskanje i divljenje, strast
Kreativan i romantičan, Lav vlada zodijačkom kućom zadovoljstavarofl. Svakome tko se upusti u avanturu s Lavom osigurane su nevjerojatne senzualne poslastice. Lavovi istinski vjeruju da su rođene zvijezde. Njihov sjajan i siguran nastup tajna je njihova uspjeha. Vole se osjećati dobro, što dolikuje kraljevskim osobama, te su nevjerojatno osjetljivi na tetošenje i laskanje. Kako Lavovi vole biti obožavani, preuzet će vodeću ulogu u igri zavođenja, jer vjeruju da njihova blistava moć i snaga mogu samo pobijediti. Uvijek su spremni kladiti se kad su u pitanju romantične stvari i ljubav, jer riječ izgubiti ne postoji u njihovom vokabularu.

Lavovi vole povremeno staviti na kušnju partnerovu ljubav postavljajući pitanja o ljubavi: U čemu je bit? Kako je najbolje mogu osjetiti? Onaj tko najbolje odgovori na ta pitanja, navest će veliku mačku da prede.

Ovisnost o kockanju
LAV
Premda uspješni, uvijek njeguju svoje snove o sreći koja se ne stječe uvijek teškim radom već nevjerojatno dobrohotnim utjecajem sudbine. Sreću će prvo iskušati u lutriji. Premda se ne zamaraju kombinatorikom, Lavovi su poput djece opijene mogućnošću da pukim zaokruživanjem brojčica drastično poboljšaju svoje financijsko stanje. Mnogi drugi godinama igraju na isti broj, ali Lavovi ne priznaju tu taktiku, kako u načelu ne vjeruju ni u kakvu mistiku brojeva, oni se za svoje sretne brojeve odluče tek kad se namršte nad tablicom. I ako ne dobiju ništa, ostaju dobro raspoloženi jer ti 'rođeni pobjednici' zapravo ne pate suviše kad izgube u nečem što je ipak samo igra.


Kakvi smo u ljubavnoj vezi?
LAV
Pripadnici ovog znaka vole vladati. Već je na prvi pogled jasno da je u njihovom ljubavnom kraljevstvu posljednja riječ baš njihova. Bezuvjetnu odanost i česte izraze ljubavi, pažnje, poštovanja i obožavanja, što očekuju od partnera, smatraju dokazom svoje moći. Neposluh druge strane kažnjavaju bez oklijevanja te će s licem strogog roditelja i uvijek teatralnim glasom izraziti svoje razočaranje partnerovim ponašanjem, očitati mu bukvicu i pozvati ga na red. Ne pomogne li verbalni ukor, do daljnjeg će mu uskratiti svoju ljubav, pri čemu će i spremno prevariti svog partnera.


Kakvi smo kada se veza približi kraju?
LAV
Prekidaju kada im je povrijeđen ponos i ego, često ne dopuštaju mogućnost da i sami budu ostavljeni jer za njih to znači poniženje i odbačenost. Za njih je važno da kada je veza na tankom ledu prvi povuku konačan potez i niti u kojem slučaju ne pokazuju osjećaje. Navikli su biti u središtu pažnje i nijedan Lav si neće dopustiti da konačno zbogom prođe nezapaženo. Ako je potrebno, izvest će cijelu predstavu s ciljem ostavljanja dubokog i dramatičnog traga. Na prekid ih navodi nepoštovanje njihovih pravila, neodobravanje postupaka i nesposobnost laskanja svakodnevno na račun njegove veličine. Zadržati ga se može tako da se podrži njegova superiornost, da ga se poštuje i prepusti mu se uloga vođe.

Pušenje – ta prokleta ovisnost!
LAV
Ako Lav puši, onda je pušač ili pak povremeni zaljubljenik u lulu. No, kako je to znak s povećanim rizikom od srčanih bolesti, kad shvati koliko mu to prijeti, preko noći će u strahu za svoj život prestati. Lav je odlučan i egoističan, ne voli ono što mu šteti. Zbog toga je kod njega prije svega potreban psihološki pristup, pa kad shvati da pušenje ugrožava njegovo zdravlje i izgled, vrlo brzo će se prema tom poroku početi ponašati kao prema neprijatelju. Isto tako, bitno je da pred svima kaže da prestaje, jer za njega publika ima veliku važnost. Odluči li se na takav potez u kolovozu, imat će velike šanse da uspije.

Poroci i smrtni grijesi kroz znakove Zodijaka
LAV

Oholost ih može zaslijepiti. Budući da vjeruju da su najbolji, uvijek očekuju da im se drugi klanjaju. Nepotrebno je reći da su u tome iznimno uspješni. Taština i uobraženost njihove su osobine. Imuni su na škrtost. Ne poznaju štednju i kupuju sve što požele. Vole zadiviti osobe koje ih okružuju skupocjenim poklonima. I u krevetu misle da su najbolji. Lavica želi da joj se svi udvaraju, a Lav želi harem koji će brinuti o njegovim potrebama. Izuzetno su požudni. Zavidni su jedino na predmete i materijalna dobra koja posjeduje netko tko ih nije zaslužio. Obožavaju pripremanje gozbi, nepogrešivi su u odabiru tanjura, čaša i dekoracija. Obožavaju ukusna jela i sortna vina i - dakako da su proždrljivi. Kada im se suprotstavlja, postaju nemogući i netolerantni. Zapravo su tirani i imaju potrebu za žrtvama pa im ni bijes nije nepoznat. U Danteovom krugu lijenost je samo prolazna. Dugo mogu biti nepokretni i usredotočeni na svoje potrebe. Nije li to istinska lijenost?

Seksoskop
LAV

Ovaj vatreni znak je žestok i temperamentan ljubavnik. Voli raskošan ugođaj seksualnosti i čini to s teatralnom dramatičnosti. Treba ga hraniti pohvalama i potvrditi mu da je neodoljiv. Želite li ga zavesti, stvorite atmosferu u kojoj će se osjećati kao i njegov animalni dvojnik – kralj džungle. Uzbuđuje ga osjećaj dominacije, pa mu dopustite potpunu vlast nad vašim tijelom. Priuštite mu božansku masažu cijelog tijela. Obožava vašu inicijativu i sve sočne prijedloge. Nauljite mu kožu i od vaše senzualne masaže presti će poput umiljatog mačka. Ako i nemate puno vremena, seks na brzaka on će učiniti veličanstvenim. Lavicu zagrijte komplimentima i dobrim vinom, govorite joj da je najljepša i najpoželjnija žena koju ste vidjeli. Mora se osjećati kraljicom na pijedestalu svih vaših erotskih maštarija. Tretirajte je kao božicu ljubavi, hranite je dokazima svoje odanosti i vjernosti. Uzbuđuje je vaš status i ugled, ali i bogat saldo na računu.

Post je objavljen 08.04.2007. u 22:18 sati.